chartall
Üye
-
Konu Sahibi
-
ilgilendiğin için teşekkürler ama şimdi ben her programa girdiğimde çıkınca o tuşa basılı tutup kapatmam mı gerek1. sorunun cevabını veremiyorum mobil verisi açıksa girmesi lazım play store'a gireyi dene
2. soorunun cevabı andoidin özelliği bu her seferinde girip kapatmalısın
ilgilendiğin için teşekkürler ama şimdi ben her programa girdiğimde çıkınca o tuşa basılı tutup kapatmam mı gerekbaşka bi çözümü yok yani ?
İnternet sorununu da çözdüm telefonu yeniden başlattım sorun çözüldü.
Yahu çok takıntı yaptım ben bunu :/ çok boktan bişey
Bir de şarj ilk doldurdum google store'a girdim whatsapp indirdim sadece ne kadar sürebilirki zaten. şarj %100 den %90 a indi
ilgilendiğin için teşekkürler ama şimdi ben her programa girdiğimde çıkınca o tuşa basılı tutup kapatmam mı gerekbaşka bi çözümü yok yani ?
İnternet sorununu da çözdüm telefonu yeniden başlattım sorun çözüldü.
3g den dir. stajdan dolayı telefonu Internet için az kullanıyorum.sadece yolda giderken müzik dinleme ve sms le bu kadar dayandı.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu telefonda oyle bir sorunmu desem ozellikmi desem birsey var %100 den %90 a hızlı iniyor geri kalaninda size %10 nun hakkini fazlasiyla veriyor
zaten benım ıcınde rekordu ama genel ıtıbarıyle 36 saat falan dayanıyor bana kullanımla alakalı benceArkadasim sen rekor kirmissin bendede s3mini var en fazla 1 gun gidiyor
Ama ondan sonrada pek hakkini vermiyor...
Yani sabah saat 11 de sarjdan cekiyorum aksama kdar sarji yetsin diye korkarak kullaniyorum telefonu ... tek umudum 1.2 sarjdan sonra kendine gelir mi ki batarya ..?
evet dediğini s3 kullanan baska bi arkadasım söyledi kendimi ona alıştırmaya çalışıyorum hep yapıyrum bakalım birde öyle deneyelim faydası olur insallahisiniz bitince telefonu nekleme modina alacaginiz zaman rami temizleyin o zaman biraz daha cok dayanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?