Yeni aldığım s3 mini hakkında bazı sorularım.

Sponsorlu Bağlantılar

chartall

Üye
    Konu Sahibi
Yeni aldığım s3 mini hakkında bazı sorularım.
S3 mini kullanıcılar kulübünün pek güncel olmadığını gördüğüm için buraya konu açmak istedim.
Bugün aldım telefonumu. Anca internete bağlanamıyorum internet paketim var mobil veri açık güç düğmesine basıp veri ağı modunu da açtım cihaz ayarlarınıda aldım vodafone'dan ama menüdeki chrome a tıklıyorum google yazıyorum girmiyor ? :(

birde her uygulamadan çıkınca mesela mesajlardan çıkınca yine arka planda açık gözüküyor orta tuşa basılı tutunca açık gözüküyor her seferinde her uygulamadan çıkınca birde orta tuşa basılı tutup görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum bunun başka bi çaresi yok mudur ?? Yardımcı olursanız çok sevineceğimm. :)

enterneoll

enterneoll

Üye
1. sorunun cevabını veremiyorum mobil verisi açıksa girmesi lazım play store'a gireyi dene
2. soorunun cevabı andoidin özelliği bu her seferinde girip kapatmalısın

chartall

Üye
    Konu Sahibi
1. sorunun cevabını veremiyorum mobil verisi açıksa girmesi lazım play store'a gireyi dene
2. soorunun cevabı andoidin özelliği bu her seferinde girip kapatmalısın
ilgilendiğin için teşekkürler ama şimdi ben her programa girdiğimde çıkınca o tuşa basılı tutup kapatmam mı gerek :( başka bi çözümü yok yani ? :(

İnternet sorununu da çözdüm telefonu yeniden başlattım sorun çözüldü.

sinanadsoy

Üye
ilgilendiğin için teşekkürler ama şimdi ben her programa girdiğimde çıkınca o tuşa basılı tutup kapatmam mı gerek :( başka bi çözümü yok yani ? :(

Bende yeni s3 mini aldim artik aliskanlik oldu sendede olur merak etme

Lohengram

Lohengram

Üye
Dert ettiğin şeye bak 2 saniye bişey :)

chartall

Üye
    Konu Sahibi
Yahu çok takıntı yaptım ben bunu :/ çok boktan bişey :(

Bir de şarj ilk doldurdum google store'a girdim whatsapp indirdim sadece ne kadar sürebilirki zaten. şarj %100 den %90 a indi :(

emre2574

emre2574

Üye
3g den dir. stajdan dolayı telefonu Internet için az kullanıyorum.sadece yolda giderken müzik dinleme ve sms le bu kadar dayandı.

chartall

Üye
    Konu Sahibi
Hayir gsm kullaniyorum 3g kapli oluyo biraz kullaninca kendine gelir diyolar insallah oyle olur

ZeuSParatoR

ZeuSParatoR

Üye
Yahu çok takıntı yaptım ben bunu :/ çok boktan bişey :(

Bir de şarj ilk doldurdum google store'a girdim whatsapp indirdim sadece ne kadar sürebilirki zaten. şarj %100 den %90 a indi :(

Bu telefonda oyle bir sorunmu desem ozellikmi desem birsey var %100 den %90 a hızlı iniyor geri kalaninda size %10 nun hakkini fazlasiyla veriyor

MaxiHan

MaxiHan

Üye

Var, gelistirici secenekleri kisminda arkaplan islemlerini 0 yap.

sinanadsoy

Üye
3g den dir. stajdan dolayı telefonu Internet için az kullanıyorum.sadece yolda giderken müzik dinleme ve sms le bu kadar dayandı.

Arkadasim sen rekor kirmissin bendede s3mini var en fazla 1 gun gidiyor

chartall

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefonda oyle bir sorunmu desem ozellikmi desem birsey var %100 den %90 a hızlı iniyor geri kalaninda size %10 nun hakkini fazlasiyla veriyor

Ama ondan sonrada pek hakkini vermiyor...
Yani sabah saat 11 de sarjdan cekiyorum aksama kdar sarji yetsin diye korkarak kullaniyorum telefonu ... tek umudum 1.2 sarjdan sonra kendine gelir mi ki batarya ..?

58lanet65

58lanet65

Üye
Kardeş üst paneli çek mobil veriye 4 5 sn basılı tut erişim noktası adları var ona tıkla apnler dicek ora bostur scenek de +yeni APN de Vodafone gprs internet yaz isime APN yi internet yazgerisine dokunma kaydet de işin bitti hayırlı kullanmalar :D bnde yeni kullanıcıyım bnmde sorunum sd data :D acaba sd datası bunun ne ozellik olarak 4 5 tane donuo ama hangisi s3 mininin bilmiom :D

ZeuSParatoR

ZeuSParatoR

Üye
Ama ondan sonrada pek hakkini vermiyor...
Yani sabah saat 11 de sarjdan cekiyorum aksama kdar sarji yetsin diye korkarak kullaniyorum telefonu ... tek umudum 1.2 sarjdan sonra kendine gelir mi ki batarya ..?

Bende 3 gun once aldim iste telefonu ama annemde de var annem benden once aldigi icin s3miniyi annemin teldfonundan tanidim o tecrubemle hakkini verdigini savunuyorum
. Dedigim gibi bende 3 gun once s3 mini aldim kyun olarak gta 3 fast and furious 6 real footbal 2012 temple run 2 var aktif kullanici olmama rağmen 1.5 gun gidyo

5

mehmet6303clas.

mehmet6303clas.

Üye
isiniz bitince telefonu nekleme modina alacaginiz zaman rami temizleyin o zaman biraz daha cok dayanir

exselans385868

Üye
S.a Arkadaşlar benim s3 mini var spot fruty ninjaa yükledim rahat oynadım ama temple run açılmıyor kapanıyor geri sizce neden oluyor birde spotda oyun oynanırmı ?????????????????? :hmmm

chartall

Üye
    Konu Sahibi
isiniz bitince telefonu nekleme modina alacaginiz zaman rami temizleyin o zaman biraz daha cok dayanir
evet dediğini s3 kullanan baska bi arkadasım söyledi kendimi ona alıştırmaya çalışıyorum hep yapıyrum bakalım birde öyle deneyelim faydası olur insallah :(

Üst Alt