Yeni aldığım IPhone 3g ye eski adres rehberimi yükleyemiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teskere34

teskere34

Üye
    Konu Sahibi
Yeni aldığım IPhone 3g ye eski adres rehberimi yükleyemiyorum.
Nokia 6600 telefonumun adres rehberini, video ve resimlerimi ıphone 3 g ye nasıl yüklerim ? yardımcı olursanız sevinirim...:mahcup:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Ewet guzel soru dostum rehberini sim katina tasi simden iphone at resimleri pc aktar itunesle iphoney aktar vidolarini pc aktar mp4 e cevir itunesle iphoneye aktar kolayi gelsin

teskere34

teskere34

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Binbaşı, deneyeceğim, inşallah beceririm....

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Teşekkürler Binbaşı, deneyeceğim, inşallah beceririm....
binbaşi banami dedin :):):):) yokya binbaşi felan degilim sitedeki rubeteyi boşverr adim engin eger sana yardimci olabilimsek ne mutlu takildigin yer olunca sor

cetinvolkan

Üye
binbaşi banami dedin :):):):) yokya binbaşi felan degilim sitedeki rubeteyi boşverr adim engin eger sana yardimci olabilimsek ne mutlu takildigin yer olunca sor

arkadaşı bilememde benim bir sorum var ?

merhaba,
şimdi aşağıdaki video atma işlemini veya müzik atma işlemini detaylı anlatırmısınız çünkü daha yeni aldım ve bu yazmış olduğunuz cevaba göre bile zorlanıyorum hatta beceremiyorum ? diğer konuya gelince her data kablosunu taktığımızda ve bilgisayarımızda ıtunes yüklü ise biz farkında olmadan versiyonları güncelleniyormu yoksa herhangi bir işlem yapmam lazım mı ?

arkadaşım video bölümüne gel tw shovs yazıyor onun altına indir ekranı(ben ilk girişimde görmedim ve filim atamadım diye kafayı yemiştim:islik)ordan hangi filimleri indireceksen tik at yanına sync ye bas halledersin.

--------------- Ekleme ---------------

2.2.1dede bunu yapabiliyorsun,ayarlar/genel/paraloyla kilitlemeye gir,kilitlemeye icin kullandigin paraloyu gir,sms onizlemesini 0 yap,sonra zaman icinde 4saat sec mesela,simdi sms geldiginde telinde sadece gelen numara ve sms olarak yazar...[/QUOTE]

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
babacim inan sorundan bisi anlamadim yani senin sorunun vido ve muzikmi göndermiyorusn onu soyle

fb1907fb

fb1907fb

Üye
selam arkadaslar bende bı iphone aldım bu telefonda mp3 zıl sesı yapılabılıyormu.yapılıyorsa nasıl oluyo cevaplarsanız sevınırım

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Mp3 ler zil sesi yapılmaz mp4 e çevirmen lazım ve sadece 30 sn kullanabilirsin bunun için site3de gerekli programı bulabilirsin kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt