Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
    Konu Sahibi
şimdi ben bu konuyla yakından uzaktan alakam yok s3 e mi rom geliyor s4 mü kafam bir milyon
S4e lollipop geldi başka ülkenin romunu yükleyebilirsin garanti götürmez diye biliyorum

Bu arada konu kalabalık herkes 4 gözle romu bekliuor galiba

Tepkiler: hhararli
S4e lollipop geldi başka ülkenin romunu yükleyebilirsin garanti götürmez diye biliyorum

telefonum s3 zaten garanti falan kalmadı kaç yıllık neyse tasarım olarak lollipop cm12 gibi mi olucak yoksa note 4 gibi mi bilginiz varmı

Konu Sahibi
telefonum s3 zaten garanti falan kalmadı kaç yıllık neyse tasarım olarak lollipop cm12 gibi mi olucak yoksa note 4 gibi mi bilginiz varmı
Note 4 gibi android 4.4.4 olacak bazı uygulamamlar ve bildirim çubuğu lollipopa benzeyecek bundan sonra da android 5 romu gelecek diyorlar bakalım

Romu yüklerken 4x5 ve 5x5 seçenekleri var 5x4 seçersen normale çevirebilirsin
hiç denememiştim note 4 dü zaten bu bilgi iyi oldu inş. yeni gelicek konustugunuz rom dada olur bu seçenekler falan bu gece 5 temi geliyor alarmı kuriyim namazda klarım o arada (THUG LİFE)

Tepkiler: burak1553
bi gelişme falan var mı rom da ? ne zaman gelir

hhararli

Üye
aynen ben bekliyorum valla değişiklik olsun bu gece 3 e kadar bekleyecem valla

Konu Sahibi
hiç denememiştim note 4 dü zaten bu bilgi iyi oldu inş. yeni gelicek konustugunuz rom dada olur bu seçenekler falan bu gece 5 temi geliyor alarmı kuriyim namazda klarım o arada (THUG LİFE)
Saati 5.30 kurun yatın arkadaşın dediği gibi rom belki yüklenir belki yüklemez namazda kılmış oluruz

Tepkiler: kartal2378
    Konu Sahibi
Buyrun yeni versiyon:

Son düzenleme:
Tepkiler: nediyelimyani

hhararli

Üye
İndiriyorum hadi hayırlısı

Rom gittikce sahane oluyor. V10 veya finali hayal bile edemiuorum. 4.2 super olmus

Tepkiler: mesut0114
V4.2 geldi arkadaşlar... yapanın eline sağlık. ..

Tepkiler: mesut0114

mhmzergn

Üye
Rom gorsel olarak hos olmus performansa bakacaz

Furbey40

Üye
Romu varsayılan ayarlar ile yükledim, galeri uygulaması yok. Sizde durum nasıl?

Romu yükleyen arkadaşlar resim atabilir mi acaba