KubilayBzk
Üye
Z ram kapat 800 yap ac yeterli oluyor.P
Performans mod ayarlari ne onlarida versen bi denesek olur mu
Yarin indirecem romu.. s3 kullaniyorm hangi kerneli yuklesem iyi olur..
Yeni sürüm daha çıkmadı@burak1553 güncellemeden haber yok mu
çıkmadığını bende biliyorum da blekota ile görüştün mü hiç tarih falan varmıymış acepYeni sürüm daha çıkmadı
Takip etmiyorum soran varsa söylesinçıkmadığını bende biliyorum da blekota ile görüştün mü hiç tarih falan varmıymış acep
romu kurarken aroma da secenek var note 4 key layout yazıyo unu isaretlemezsen normal s3 gibi oluyo kuruluylen de flashlayacagın dosya xda da varBeyler su home tusunun solundaki tusa oyum oynarken cok basiyorum kapaniyor oyun durmadan Su tusun görevini degistirmem lazim nasil yapivam
romu kurarken aroma da secenek var note 4 key layout yazıyo unu isaretlemezsen normal s3 gibi oluyo kuruluylen de flashlayacagın dosya xda da var
Bulamadimyardim edermisin
flasliyacagim dosyadan bahsetmistim
ALLAH RAZI OLSUNbuyur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkürler fark nedir yazmışmıBLEKOTA bu rom u eksiksiz hale getirmek son halini vermek için Super Lite rom test sürümünü bizlerle paylaştı. .
Eksiklerini geri bildirim olarak Blekota ya iletip stabil son sürümün çıkmasını sağlayacağız. . .
Test sürümü denemek isteyenler için buyrun indirme linki ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Wifi sorunum olduğundan deneme şansım yok şu an.
Ekran görüntüleri ve yorumlarınızı bekliyorum
Bağlanıyor yazıp bağlanmıyorsa bunu yükleyin:blekota note 4.1 rom wifi kimlik denetimi hatasını alıyorum ama sanki bir bende oluyor kimse bu konuya değinmiyor aynı romu yüklüyorsak neden wifi çalışmıyor bende? acil yardım...
blekota note 4.1 rom wifi kimlik denetimi hatasını alıyorum ama sanki bir bende oluyor kimse bu konuya değinmiyor aynı romu yüklüyorsak neden wifi çalışmıyor bende?
blekota note 4.1 rom wifi kimlik denetimi hatasını alıyorum ama sanki bir bende oluyor kimse bu konuya değinmiyor aynı romu yüklüyorsak neden wifi çalışmıyor bende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?