hhararli
Üye
Ya lolipop bence s3 e gitmez ama yinede güveniyorum en uxun sure kullandigim room bu sonucta
7.6 nin linkini verirmisin
Ya lolipop bence s3 e gitmez ama yinede güveniyorum en uxun sure kullandigim room bu sonucta
200 liraya iyi almissin opde tepene koyCm11 kullaniyorum stabillik konusunda ama şarj anasi ağliyo
Buna sadece bi kernel atsam yeter mi ? Yoksa rommu önerirsiniz
Bu s3 adam olmaz gibi 200 liraya mecburiyetten aldimda hic ısınamadim
Otomatik öneriler kısmı bu romda yok...bu romda zil sesi ekleme yerinde otomatik öneriler var mı ?
peki otomatik öneriler olan bildiğin bi rom varmıOtomatik öneriler kısmı bu romda yok...
WiFi fix dosyasını bul ve flaşla sorun düzelecektir.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur
Beyler v3.1 kullanıyorum fakat internet paylaşımı yapamıyorum mobil erişim noktası açılıyor fakat başkası göremiyor çözümü var mı arkadaşlar ?
Bende word of tank oynuyordum kasti oyun icin orjinal roma denecektim az once beofle kernel 7.6 yukledim duzeldi kasmadan oymuyor5 rom attım şebek
Aziz04ün note 4 lite romu var blekotanın s5 v11i var kullandıklarım ve kesin olanlar bunlar diğerlerinden emin değilim.peki otomatik öneriler olan bildiğin bi rom varmı
yukleme sirasinda klavyedeki o isaretlere no add symbol keyboard secmis olsaydiniz dediginiz gini olurduArkadaşlar qs final rom daki klavye bot 4 4.4.4 roma kurulabiliyormu yada klavyedeki basılı tutunca ilk cikan isaretler yerine harfin turkce karekteri cikabiliuomu mesela 'o' harfinr basılı tutunca ilk önce 'ö' çıkması gibi
Nerde bulabilirim dostum ?WiFi fix dosyasını bul ve flaşla sorun düzelecektir.
Yaz google'a wifi fix 4.4.2 ve 4.4.4 romlar için diye ilk çıkan siteden indir bendede wifi problemi vardı bununla hallettim.Nerde bulabilirim dostum ?
Deniyorum belki işe yarar benim problemim wifi ile değil taşınabilir wifi açılıyor fakat başkası göremiyor bu yüzdendi bakalımYaz google'a wifi fix 4.4.2 ve 4.4.4 romlar için diye ilk çıkan siteden indir bendede wifi problemi vardı bununla hallettim.
Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...
Benım cıhazda problem yoktu usta :=)Deniyorum belki işe yarar benim problemim wifi ile değil taşınabilir wifi açılıyor fakat başkası göremiyor bu yüzdendi bakalım
Olmadı maalesef hala çalışmıyor
Blekota note 4 romda klavyede sesle yazma işareti yok onu nasıl aktif edebiliriz?yukleme sirasinda klavyedeki o isaretlere no add symbol keyboard secmis olsaydiniz dediginiz gini olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?