7.1 kernel ile şarj iyi gidiyordu . şimdi 7.2 ile şarj o kadar iyi değil . 7.3 iyi gelir mi acaba
Restart sonrası ekran donması devam ediyor . bu durum bu rom dan soğutuyor
bende boeffla 7.2 kullanıyorum ama arkadaşın dediği gibi şarj olayına el atması lazım blekota reyizin oyun oynuorum 10 dakikada yüzde 30 şarjı gidiyor bataryam sağlam v2 de mütişti şarjı sorunu yoktu
Arkadaslar bu rom yapımcisi blekota ne yapiyo
ses cikmadi güncelleme ne zaman gelir 1 haftadır note 4 romuna bluetooth ve saat widgeti için fix cikacak diye bilgi vermiş o bile cikmadi ne yapıyor bu bilgisi olan var mi
Arkadaslar bu rom yapımcisi blekota ne yapiyo
ses cikmadi güncelleme ne zaman gelir 1 haftadır note 4 romuna bluetooth ve saat widgeti için fix cikacak diye bilgi vermiş o bile cikmadi ne yapıyor bu bilgisi olan var mi
dn4 roma göre çok eksiği var bu romun ama ben s5 romunu kullanıyorum s5 romunu güncellese daha iyi olur bazi geliştiricilerr note 4 ve s5 özelliklerini bulunduran romlar yapıyo s5 romunu geliştirmeli blekota
ayrıca v3un update 1 xdaya baktim hâlâ yayinlamamis work in progress yaziyo 10 gündür altarafi bi bluetooth ve saat vidgeti fixi
BLekota S5 Romda Samsung müzik uygulamasındaki "konser salonu efekti"ni barındıran SoundAlive'nin yerini MusicFX almış.
Kendi başıma MusicFX'i silerek SoundAlive yükledim. çalıştı fakat. Bu ekrana gelince uygulamadan atıyor.Ama müzik çalmaya devam ediyor.
( Ana ekrana Widget yükleyerek müzik dinleyebiliyoruz.) Bir süre sonra telefon çöküyor. O durdu bu durdu diyerek kullanılamaz hale geliyor.
MusicFX yerine SoundAlive kullanmak için ne yapmalıyım ?