arkadaşlar 3 hafta olmuştur dokdo romdayım. c cleaner ile ram i taip ediyorum. ram ortalaması 560mb.
ve bana gayet stabil ve seri geldi.
1 haftadır da kapatıp açmadım hiç.
dediklerin hiç olmadı.
gerçi bu durum kişinin kullanımıyla da alakalı.
şöyle diyim, tank war oyunu açıkken gelen aramayı anında açtı, face yi tıklayınca bekleme olmadı. whatsapp ı aynı şekilde beklemeden açtı.
bunları bilerek denedim.
kasmadı hiç.
dokdpnun son sürümü değil, bir önceki sürümü yükleyin.
dokdonun sayfayı açınca yana kaydırın sayfayı, eski sürüm geliyor
dediklerin hiç olmadı.
gerçi bu durum kişinin kullanımıyla da alakalı.
şöyle diyim, tank war oyunu açıkken gelen aramayı anında açtı, face yi tıklayınca bekleme olmadı. whatsapp ı aynı şekilde beklemeden açtı.
bunları bilerek denedim.
kasmadı hiç.
dokdpnun son sürümü değil, bir önceki sürümü yükleyin.
dokdonun sayfayı açınca yana kaydırın sayfayı, eski sürüm geliyor
bendeki 6.5.4 sürümü.
güncelleme uyarısı geliyor ama çekiniyorum güncellemeye bu stabiliteyi bulamam diye.
burdan bi arkdaş da bu sürümü kurmamı tavsiye etmişti.
BLEKOTA Note 5 edition v5.0 ANDROİD 4.4.4 yükledim ama ses ayarında, zil sesine giriş yapıyorum ekle bükümüne tıkladığımda hata veriyor bayadır sorun yaşıyorum nasıl bir çözüm önersin bu soruna yada sizdede böyle bir sorun varmı
s5 lite v12 denemedim ama adroid 4.4.2 tabanlı görüntülü arama mevcut ve radyo sanırım var
note4 v4.6 kullanıyorum android 4.4.4 tabanlı, görünüm s5 v12 ye göre daha hoş note4-s6 gibi touchwiz görsel açıdan hoş fakat görüntülü arama 4.4.4 tabalı romların hiç birinde yok, radyo yok. uygulamaların açılmasında sorun yok sadece kronik samsung'un her telefonunda olan toucwiz sorunları mecvut
note4 v5 sadece simgeleri note5 görünümü yapmış onun için de ben bir arkadaş note5 teması vermişti onu kullanıyorum
Kardesim brik olan tel sattim onun yerine note 3 aldim şimdi duramadim ona uygun note 5 romu arıyorum bunun icin burak kardeşim icin konu açılmasını bekleyip orayida takibe alacam uzman47