uzman47
Üye
Dostum senin dedigin buugmk1 ayrica ubugmk1 ,ugmk6 ve emg4 modemlerinin hepsini denedim sonuc ayni .en son bu yani v.4.6 romundayken rootexplorerle bilmeden efs dosyasini sildim.hersey ondan sonra basladi.ilginctir daha onceden almis oldugum stock 4.3 nandroid yedegide yukledim yine sonuc ayni .ne yapacagimi sasirdim acaba 4.1.2 firmware yuklesem degisen birsey olurmu?dostum sürüm farketmez imei yapısı aynı olduğu için ister 4.3 ister 4.4.2 ve 4.4.4dede mk1 modem çalışır.mk1 modem yuklersen imei gelicek ama telefonun ana menüsünde duran gıcık bir sarı bölme var. ekranin 4/3'ünü kaplıyor.factory mode.
bunun çözümü ise internette var.googleye factory mode exit for samsung devices yazarak ulaşabilirsin.
sen ana bant sürümüyle modem numarasini karıştırdın heralde. hakkında da yapim numarasi modemdir.Dostum senin dedigin buugmk1 ayrica ubugmk1 ,ugmk6 ve emg4 modemlerinin hepsini denedim sonuc ayni .en son bu yani v.4.6 romundayken rootexplorerle bilmeden efs dosyasini sildim.hersey ondan sonra basladi.ilginctir daha onceden almis oldugum stock 4.3 nandroid yedegide yukledim yine sonuc ayni .ne yapacagimi sasirdim acaba 4.1.2 firmware yuklesem degisen birsey olurmu?
Yüklediğim boeffla 7.6 ydi, fakat bi sure sonra kendisi deneme surumu olduğunu söyledi, guncellemeye bastim, zaten sorun da ondan sonra olmaya başladı. Guncelledikten sonra ki serinin ne olduğuna bakmadim açıkçası.boefflanın hangisini yüklediniz?
7.x serisi 4.4 içindir.
7000 mah lik batarya mi?Dün almış olduğum orijinal yeni batarya ile muhteşem ekran süresi alıyorum bu romda.
Gün içinde aktif şekilde twitter facebook az WhatsApp chrome ve arama yaparak kullandım. Wifi açıktı hep.
Henüz şarj 45 de ...
ekran süresi kaç saat olmuş onun resminide koysan...Dün almış olduğum orijinal yeni batarya ile muhteşem ekran süresi alıyorum bu romda.
Gün içinde aktif şekilde twitter facebook az WhatsApp chrome ve arama yaparak kullandım. Wifi açıktı hep.
Henüz şarj 45 de ...
Dün almış olduğum orijinal yeni batarya ile muhteşem ekran süresi alıyorum bu romda.
Henüz şarj 45 de ...
@meyrock dostum senin bir fikrin var mi efs klasorunde nv_data.bak ve nv_data.bin dosyalari var ama yukarida belirttigim gibi herseyi denedim imei hala 0049 sebeke ve imei gelmiyor suan 4.1.2 surumdeyim .son carem telefoncuya gidip orjinal imei numarasini box cihaziyla imei repair yaptiracam.Dostum senin dedigin buugmk1 ayrica ubugmk1 ,ugmk6 ve emg4 modemlerinin hepsini denedim sonuc ayni .en son bu yani v.4.6 romundayken rootexplorerle bilmeden efs dosyasini sildim.hersey ondan sonra basladi.ilginctir daha onceden almis oldugum stock 4.3 nandroid yedegide yukledim yine sonuc ayni .ne yapacagimi sasirdim acaba 4.1.2 firmware yuklesem degisen birsey olurmu?
Yok standart 2100 mah7000 mah lik batarya mi?
Geçmiş konuşma mesajlarıniza baktim. Bahsettiginiz yöntemler dışında bildiğim bi yöntem yok maalesef dostum.@meyrock dostum senin bir fikrin var mi efs klasorunde nv_data.bak ve nv_data.bin dosyalari var ama yukarida belirttigim gibi herseyi denedim imei hala 0049 sebeke ve imei gelmiyor suan 4.1.2 surumdeyim .son carem telefoncuya gidip orjinal imei numarasini box cihaziyla imei repair yaptiracam.
Burdan indirebilirsiniz LOLLIPOP SYSTEM UI MOD V3
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?