Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

Woleee

Üye
Hangisini önce flaşlayacağız ?

meyrock

Üye

flaşlama önceliğinin bir önemi yok sanırım.ama ben hep önce 255mb lık olanı ardından 2.3mb lık olanı flaşlıyorum...
bende anaekrana gelince duvar kağıdı kayma yapıyor. flaşladktan sonra sende de bu hata oluyorsa bize bildir.

hhararli

Üye
ben yaptım oldu ama telefonun içine etti tek hoşuma giden sağ üst köşeye bastığındatuş kitlenmesi

meyrock

Üye
bencede yükemesin kimse hiç iyyi değil tek hoşuma giden sağ üst köeye basınca tuş kilitlenmesi acaba onu başka yolla yüleyemezmiyiz
saate dokunarak kilitlemek çok hoş.onun dışında duvar kağıdınin kayıp siyah ekran görünmesi benim için cok buyuk bir sıkıntı olmadı. sayfalar arasında geçiş yapınca düzeliyor. ama işte arada can sıkıyor. bu yüzden kaldırmak istemem saate dokunup kilitlemek için bi süre daha duvar kagidinin kaymasini gormezden geleceğim

hhararli

Üye
valla ben kaldırdım hoşma gitmedi saate basınca kiştlensinin vardır bi yolu

sistem uı arama geldiğin de durduruldu hatası alanınız varmı

Maximien

Üye
4.2 update yaptım beğenmedim geri 4.1 i kurdum. Telefonda bir sıkıntı yoktu ve 1-2 gün kullandım böyle. Ancak daha sonra kilit ekranını açtım ve telefon takıldı. Baya bir süre bekledim ama gelmedi. Reset attım telefona ama şimdi bootta takılıyor sürekli reset atıyor. Ne recovery ne de download moduna girebiliyorum. Yardım edebilecek var mı acaba arkadaşlar?
Edit: Sorun power tuşundan kaynaklanıyormuş arkadaşlar. Tam da telefonun takılmasının üzerine denk geldi. Sanıyorum basılı kaldı power tuşu. Biraz basıp çektikten sonra düzeldi. Ancak size tavsiye 4.2 update ini yapmayın!

hhararli

Üye
ben yaptım 4.2 kullanıyorum sorun hiç olmadı senin telefonla alakalı durum

Tepkiler: ortak42 ve nediyelimyani
Ben forumda ayar paylasmistim onlari kullanıyorum ucuyor cihaz siz nasil sikinti çekiyorsunuz
Bide flaslamaya calistiginiz sey md4 nin sistem ui si sorun cikmasi normal

meyrock

Üye
sistem uı arama geldiğin de durduruldu hatası alanınız varmı
Ben öyle bi hata almadım. Isterseniz romu yeniden kurun.

Bu arada romu hafıza kartından kuruyoruz doğal olarak bu doğrultuda : hafıza kartı performansı dahi romun kurulum stabilitesini etkiliyor. Eski sorunlu hafıza kartı ile sağlam yeni ve disk birleştirmesi yapılmış hafıza kartları arasında stabilite farkı fazladır. Ne kadar sorunsuz hafıza kartı o kadar verimli kurulum demek...

helppo

Üye

lollipop bildirim paneli için
bu iki linkteki dosyaları indirip flaşlayın recoveryden.
Link için çok saol kardesim

Tepkiler: nediyelimyani

shankss

Üye
Xda sitesinden addons olarak polaris office viewer paylasilmisti.simdi bulamiyorum onu.O dosyayi paylasabilecek olan var mi..

helppo

Üye
arkadaşlar s6 romu var mı

Tyrann

Üye
v4.3 geliyor boyutu 150 mb olacakmış.Changelog'a baktım.Fazla bir degişiklik yok bana göre.

Tepkiler: Woleee, nediyelimyani ve uzman47
eğer gelecekse lollipop için altyapı hazırlığı bunlar bence

Tepkiler: uzman47