Yengeç Burcu (17 Haziran 2012)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

    Konu Sahibi
Yengeç Burcu (17 Haziran 2012)
[h=3]Yengeç Burcu Günlük Aşk Falı[/h]17 Haziran 2012
Ortak program yapmanız zor gibi ama bunu becerebilirseniz çok romantik bir gün geçirebilirsiniz. Bugün size bir sürprizi var. Bu sürprizi gerçekleştirmesi için ona fırsat vermeniz gerekiyor.





[h=3]Yengeç Burcu Günlük İş Falı[/h]17 Haziran 2012
İddialı sayılabilecek beklentileriniz var. Temponuz ve verimli çalışmanız bu beklentilerinizin bir kısmının gerçekleşmesine yardımcı olacak. İş yaşamınızda mütevazi olduğunuz söylenemez.






[h=3]Yengeç Burcu Günlük Para Falı[/h]17 Haziran 2012
Yakınlarınız sıkışık durumunuzu biliyorlar. Çabalarınızı gözlüyorlar. Son anda size destek olabilirler. Sizin adınıza yatırılması gereken bir para bir süre daha geciktirilebilir.






[h=3]Yengeç Burcu Günlük Dikkat Falı[/h]17 Haziran 2012
Bu günlerde haklı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Kafanız pek çok işle meşgul. Bu da duygusal yaşamınızı ihmal etmenize yol açıyor.



Sevgili Yengeçler saat 00:23 Venüs-Chiron arasındaki mücadeleci görünüm, bir yandan sürekli bir şeyleri kafanızın içinde kurgulamanıza, ikilemde kalmanız, sanki dış dünyanın tüm yükü sizin üzerinizdeymiş gibi düşünmenize yol açabilir. Bazen ufak bir sağlık problemini, iş hayatınızla ilgili bir sorunu, duygusal sıkıntınızı bilinçli bir şekilde ele alarak çözümlemek yerine kendi kendinize yüklenirsiniz. Yaşadığınız olayları şanssızlık olarak görmek yerine, sizin yaşamsal gelişiminiz anlamında faydalı olduğunu kabul etmelisiniz. Bazen insan acı tecrübeleri hatırlamak istemez, onları yüreğinde bastırır ve inkar eder. Hatta bunu kendisine yaşatan insanlardan uzak durur, onları nefretle anabilir. Chiron ise, hatalara sebep olan asıl nedeni işaret eder ve nasıl tedavi edileceğini öğretir. Böylece kişi derdiyle yüzleşirken geçmişin yüklerinden de kurtulmuş olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
2
Görüntüleme
687
Cevap
2
Görüntüleme
648
Cevap
0
Görüntüleme
529
Cevap
1
Görüntüleme
749
15097
Cevap
0
Görüntüleme
588


Üst Alt