yen telefon alıcam destek lazımm

Sponsorlu Bağlantılar

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
yen telefon alıcam destek lazımm
telefon alıcam bütce 1500 ü biraz geçebilir.ben Xperia Z ,GS4,LG Nexus4, bunlar arasında kaldım(benim için oyun performansı ve kamera oldukça önemli) başka tavsiyesi olan varsa nedir ne neden ?

Invoke

Invoke

Üye
telefon alıcam bütce 1500 ü biraz geçebilir.ben Xperia Z ,GS4,LG Nexus4, bunlar arasında kaldım(benim için oyun performansı ve kamera oldukça önemli) başka tavsiyesi olan varsa nedir ne neden ?

Kamera olarak Z yapıştırır geçer, S4 de altta kalmaz lens büyüklüğü aynı zaten, S4de + yazılımsal özellikler var kamerasında filan. Zaten klasik s3de olan göz okuma filan da var üstüne biraz da geliştirmişler. Sayfa aşağı iniyor filan bence çok önemli özellikler değil ki ne kadar çalışıyor bilmiyorum S3ü olan arkadaşımlarım sorunlar yaşadığını söylemişti. Ama kamera konusunda fark yok S4+ iki kamerası birden çalışıyor ya da bildiğin resme ses ekliyon filan gibi yazılımsal şeyler eklemiş...

Nexus 4 kamera vs biraz daha geri kalıyor sanki pek multimedia telefonu değil gibi. Daha çok googleın son sürümünü en iyi ben kullanıyım hemen ben kullanıyım bir de oyunlar da da yapıştırıyım diye ha bir de diğerlerine göre ucuz olsun diye ama Qualcomm S4 Pro işlemcisi biraz geri de kaldı artık. Nexusun işlemcisi yani. Aynısı Zde de var. Ve Z fullhd. Fullhd ekranda o işlemci yetersiz kalacaktır. Bu yıl sorun olmaz ama önümüzdeki yıl ki oyunlarda sana sorun çıkarır. Ha çalıştırır ama Galaxy S4 yapıştırır geçer, sen de dersin ki vay hacı o kadar para verdik.

Ama Xperialarında bir şekli var zaten bilirsin :D
+ Arkalı önlü cam
+ Su geçirmez.

Ama şekli var diye sony diye su geçirmez diye gidip de düşük işlemciyi almak biraz da saçma. Ben honamiyi bekliyorum bu yüzden :D S4e ısınamadım çünkü. Amoled ekranda sevmiyim, ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler oyun konusunda daha çok verim alırsın S4den Zye kıyasla.

HTC One'a da bir bak istersen?

- - - Eklendi - - -

Bir de 1500ü biraz geçebilir demişsin de Galaxy S4 1500ü bir 500 kadar daha geçer :D

• Beğen
Tepkiler: doqukans2
zaferozkan

zaferozkan

Üye
Nexus 4 kullaniyorum. Ama bunu alirken xperia z piyasada olsaydi kesinlikle onu alirdim. Gerci nexus 4 bana fazlasi ile yetiyor ama z nin duruşu yeter.

federico2424

federico2424

Üye
LUMİA 925 yakisır bence.

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
ben Z almaya karar verdim berkelium çok sağol yardım için çok işime yaradı

Invoke

Invoke

Üye

Ne demek artısı eksisi ne varsa yazdım :D
Ha bir de Z'nin su geçirmesin diye hoparlörü gömmüşler iyice, az ses veriyor diyorlar yani ben test etmedim ama çok duydum bu sorunu. Pişman edecek kadar kötü değildir ama düşük olduğu söyleniyor. Sen gittiğinde almadan bir test et. Gerçi bunun için de bir sürü mod var ses yükseltmek için...
Custom rom işlerine girersen Xperialarda daha mutlu olursun çünkü Sony kaynak kodları veriyor ama Samsung saklıyor ki saklamazsa zaten touchwizin, multiwindowun vs önemi kalmaz samsungda haklı :D
Neyse şöyle de bir örnek vereyim: Galaxy note 2 Sıfır telefon(arkadaşın). Ayarlara girerken az biraz bekliyorsun, öyle çok değil max 1-1,5sn. Aynı şekilde Xperia Zde (teknosada baktım) böyleydi kamera girerken 2sn bekletiyor.
Ben de Xperia Ray var. Pac Rom kurulu şuan tak diye açıyor dandik telefon ya tek çekirdek 1ghz 90-100mb ramim var boşta. Neyse burda anlatmak istediğim şey telefonu geliştirmek önemli yani. Bu açıdan da kaynak kodlar açık olduğundan çeşit çeşit romuyla moduyla Xperialar daha önde. Gavurcası devloperfriendly. =)

Sen gittiğin de Z'nin sesini bir test et. =)

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye

Hayırlı olsun güzel tercih. Bence aldığına pişman olmayacaksın. Xperia Z'yi denediğimde çok beğenmiştim.

• Beğen
enterneoll

enterneoll

Üye
mümkünse s4 al nedeni ise ben s3 kullanıyorum ve s4'de bizim evde var ikiside mükemmel çalışıyorlar ve 1 yıldır hiç sorun çıkarmadı :)

• Beğen
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Tabi şimdi s4 ve Z arasında bir eleme yaptım HD ekran keyfi ve Kamera performansı gerçekten beni Z almaya ikna etti 15-20 güne kadar alırım heralde... tavsiyeler için sağolun

MaxipmaN

Üye
ekran tft bulaşmam bile z ye s4 veya nexus4 alırdım

by-pegasus

Üye
x peria süper bence :aha:

Üst Alt