yemekteki tatsız olay

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
yemekteki tatsız olay
arkadaşlar dün pc başındaydım akşam yemeğinde bizimkiler sofrayı hazırlamışlar beni çağırdılar sonra gittim annem al oğul acıkmışsındır dedi ve önüme patlıcan kızartması koydu tabi bende çok açtım onun için anneme ulan sabahtan beri açım çağırmanızı bekliyorum ne çağırıosunuz nede yemek yapıosunuz bu çocuk açmı tokmu haberiniz yok seni lanet olası kadın dedim ve annem bu kadar rezillikten sonra çok utandı ve kıpkırmızı oldu başını yere eğdi babamdada artistlik içgüdüsü çok olduğundan hemen masanın ortasındaki salatayı kaldırıp suratıma fırlattı ve yediğimin önde yemediğimin arkamda olduğundan söz etti sabahları paranı veriomuyum veriorum akşam gelince yemeğini yiyomusun yiyosun nerde teşekkür annene babana hiç en ufak bi şey bile yok biz hep senin için çalışıp yaşıyoruz nerde karşılığı hayvan ne biçim insansın dedi ve benim gururumu yerlere serdi bende hem utanmıştım ve pişmanlık duydum sonra ev halkımın bir özrü hak ettiğini düşünerekten sabahları okul karne telaşı yüzünden sınavlar okuldan sonra sanayide usta canımı sıkıyor sanayiden gelirken çocuklar top oynuodu toplarına dalıp gol attığım için yoldan geçen ihtiyar bana birsürü laf etti ve bastonunu kafamda parçaladı onun için günlük stres dolayısıyla bu lafları ettiğimi içimden gelerek demediğimi söyledim ve cafer amcam ve babam anlayışla karşıladı bu kadar olaydan sonra soframız şenlensin diye küçük bir espri patlatıyım dedim ve cafer amcama eski köy hatıralarından anlatmasını önerdim ve sen gençken hiç karı kız ayağın olmadı dimi moruk puhahahhah diye yarıldım ve annemde kendini tutamadı ve puhahahhah diye yemek kaşığını lambaya fırlattı sonra cafer amcam lan öküz napıosun lambayı kıracaksın diye karşılık verdi ve babamda benim dediğim laf üzerine gülmekten sandalyeden düştü ve bütün yemek üzerine döküldü sonra cafer amcam hariç tüm aile meclisi olarak evi kahkahaya boğduk ve cafer amcam rezil olduğundan dolayı kendini tutamadı ve masaya yumruğunu geçirdi ve böyle yakışıksız konuşmaların ona göre olmadığını söyledi dinlemedik bu sefer cafer amcam delirmiş gibiydi ve haaaaaaaayyyttttt diyerekten masaya en hayvani güçleriyle vurdu ve masada çatal bıçak kaşık tabak ne varsa yere düşüp kırıldı ve annemde konuşmalarımızın şaka içerikli olup her ev ortamında böyle şeylerin normal olabileceğini söyleyerek cafer amcamın hergün arkasını toplayamayacağından şikayet etti ve babam hala yerde kıpkırmızı gülme krizine girmişti cafer amcam dayanamadı ve odasına çekildi derken tekrar gece ben diş fıraçalamak için kalktım ve fırçaladıktan sonra lambayı kapatır kapatmaz cafer amcam duvarın yanından hıphızlıca burnumu sıkıp kaçtı off burnum çok acıyor arkadaşlar ne yapmalıyım ben cafer amcamı onu psikoloğa götürmeli miyiz

Salihyet

Salihyet

Üye
yeni edwırd senmisin ?

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
bence öyle yeter yha bune yha bıktık bu hikayelerden bi sus artık yha:off:

Lacrymosa

Üye
Gülmekten midem ağrıdı. :D :D

aLone

aLone

Üye
bıktım senden ya

ism@il 54

ism@il 54

Üye
:ehe:ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt