Yemek çalan adam 13 yıl sonra serbest

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yemek çalan adam 13 yıl sonra serbest
Hâkimin kararını duyunca gözyaşlarını tutamayan Taylor, mahkemeye ve bu süre zarfında kendisini yalnız bırakmayan yakınlarına teşekkür etti.

ABD’nin California Eyaleti’nde 1997 yılında bir kiliseden yemek çaldığı gerekçesiyle 25 yıl ağır hapis cezasına çarptırılan Gregory Taylor’ın cezası 8 seneye düşürüldü. Cezasının 13 senesini tamamlayan 47 yaşındaki mahkûm böylece serbest bırakılmış oldu.
Hâkimin kararını duyunca gözyaşlarını tutamayan Taylor, mahkemeye ve bu süre zarfında kendisini yalnız bırakmayan yakınlarına teşekkür etti.
Evsiz olduğu belirtilen Taylor, 1997 yılının temmuz ayında, Los Angeles kentinde bulunan St. Joseph Kilisesi’nin mutfağına girmeye çalışırken yakalanmıştı.
Polislere karnının aç olduğunun söyleyen mahkûm, daha önce iki kere hırsızlık yaptığı gerekçesiyle 25 sene hapis cezasına çarptırılmıştı.
Taylor, işlemler tamamlandıktan sonra iki gün içinde serbest bırakılacak.

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Yazık adama yaa :s

ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
yazık adama hakikaten..

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Biraz agir ceza vermisler adama adam ac olmasa calmaz heralde yemek bostan yere yatmis o kadar yil ben olsam o adama 3 ay bilemedin 6 ay ceza verirdim en fazla ...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Biraz agir ceza vermisler adama adam ac olmasa calmaz heralde yemek bostan yere yatmis o kadar yil ben olsam o adama 3 ay bilemedin 6 ay ceza verirdim en fazla ...
yemek çaldı diye 3 ay cezamı :naughty:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bir insan aç olduğu için değil, hırsız olduğu için çalar ... diye bir söz vardır ...

nejdet can

nejdet can

Üye
Zalimler zülüm düzenlerinde insanları sefalete ve daha sonra suça iterler ve sonraca zalimliklerine yakışır derecede namussuzca ve vahşice cezalandırılırlar

o İnsan eğer aç kaldığı için yemek çalmaya yeltenmişse bunun sorumlusu o ülkeyi yöneten idarecilerdir

( Zalimler için yaşasın cehennem )

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
adam zor durumda kalmasa çalmazdı

Love Prince

Love Prince

Üye
adalet bunun neresinde ülkeyi soyanlar dışarıda geziyor bizim buralarda :hmmm

OğuzcanAbi

Üye
katılıorum ülkeyi soyanlar kebab

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...