Yedek Kalmak Zaferi üzüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Yedek Kalmak Zaferi üzüyor
Fenerbahçe'nin Konyaspor'dan transfer ettiği Zafer Biryol, sarı-lacivertli takımda daha rahat gol kralı olacağını iddia ederken, Önder Turacı, takımıyla sözleşmesini her an uzatabileceğini söyledi. Sarı-lacivertli takımın bugün yaptığı antrenman sonrası iki futbolcu, basın toplantısı düzenleyerek soruları yanıtladı. Futbolculardan Zafer, uzun zamandır Fenerbahçe'den gol kralı çıkmadığını ve bu hayali kendisinin gerçekleştirmek istediğini belirterek, ''Fenerbahçe'de daha rahat gol kralı olacağıma inanıyorum'' dedi.

Zafer, sarı-lacivertli forma altında Denizlispor'a karşı 10, Gaziantepspor'a karşı ise 20 dakika forma giydiğini dile getirerek, ''Özellikle Gaziantepspor maçında Fenerbahçe'nin büyüklüğünü anladım. Bu karşılaşmada büyük bir takımda oynamanın farkını anladım. Çünkü maçta çok gol pozisyonu yakalamıştık'' diye konuştu. Konyaspor'da gol kralı olduktan sonra Fenerbahçe'de yedeğe düşmesinin hatırlatılması üzerine sarı-lacivertli oyuncu, ''Gol krallığından yedeğe düşmek acı veriyor, ama çalışanın kazanacağına inanıyorum'' dedi.

Ligin ilk yarısında forma giyme şansı yakaladığı dönemlerde sakatlık yaşadığını ifade eden Zafer, şunları söyledi:
''İkinci yarıda aynı şansın geleceğine inanıyorum. İlk yarıda sakattım. İkinci yarı yeniden forma için şans olacaktır. Ben de bu şansı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Kampın sonuna kadar tamamen hazır olacağım. Kampın ilk günü yoğun geçti, ama dün ve bugün daha hafif geçiyor. Sakatlığın olmaması da güzel. Her şey iyi gidiyor.'' Fenerbahçe'ye sakat geldiği yönünde çıkan haberlere de değinen tecrübeli oyuncu, ''Takıma sakat gelmedim. Transferimin ardından ilk 4 gün antrenmanlara çıktım. Sonra sakatlandım. İyileştikten sonra bir daha sakatlandım ve takımdan 4 ay uzak kaldım'' diye konuştu.

ÖNDER: ''FENERBAHÇE'DE MUTLUYUM''
Sarı-lacivertli takımın defans oyuncusu Önder Turacı ise Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve sözleşmesini her an uzatabileceğini söyledi. Fenerbahçe ile iki artı iki olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzaladığını hatırlatan Önder, bu sözleşmeyi uzatabileceğini dile getirdi.

Takımın defansının sorunlu olduğu yönünde eleştirilerin olabileceğini dile getiren Önder, ''Eleştirilere her zaman açığız, ancak Türkiye liginde en iyi defansız. Gol pozisyonu vermemek için elimizden geleni yapıyoruz'' dedi. (A) Milli Takım'da oynayamaması ile ilgili bir soruya ise Önder, ''Milli takımda oynamak için ümit var. Gelecek aylarda bu belli olacak. Benimle ilgili kural 2004 yılında çıkmıştı. Ümit Milli Takım'da oynamadan ya da bir ülkenin ümit milli takımında oynayıp sonra başka ülke milli takımında oynayamama konusundaki kural sonradan olmuştu'' yanıtını verdi.

Kamp çalışmalarını da değerlendiren sarı-lacivertli oyuncu, ''En iyi şekilde çalışıyoruz. İkinci yarı önemli maçlar var. Bunun için çalışmalarımızı tempolu bir şekilde sürdürüyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.
08.01.2006

Kaynak : AA
 


ouSahin

ouSahin

Üye
yedek kalmak çok zor bişedir tabii o da haklı biraz daha çalışsın çok iiii bir oyuncu
 
ABC

ABC

Üye
ben olsam nobreyi oynatmaz zaferi alırdım.tabi anelka kabul ederse tek forvet istiyo ya arkadaş
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
215
jojo_va
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
281


Üst Alt