Yazın Çocuklar, Babanız 11 Eylül'de Ölseydi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Yazın Çocuklar, Babanız 11 Eylül'de Ölseydi...
Washington'da bir ilkokul öğretmeni, öğrencilerden babaları 11 Eylül'deki saldırılarda ölseydi ne hissedeceklerini yazmalarını isteyince uzaklaştırıldı.

Bunun üzerine ağlaya ağlaya eve giden çocukların aileleri de şikayette bulununca, dokuz yaşında bir kızı olan öğretmen Oxclose Village İlkokulu'ndan uzaklaştırıldı.
Ailelerden biri, "Küçücük çocuklara nasıl böyle bir kompozisyon ödevi verebilir? Çocukların çoğu bu yüzden tramva geçirdi" dedi. Bir başkası ise "Benim kızım da o sınıftaydı ama o kadar üzgün ki bu konu hakkında konuşamıyor bile" diye ekledi.
Bir yıldır o okulda öğretmenlik yapan Young 17 Eylül'den bu yana tam maaşla okuldan uzaklaştırıldı. Young ise "Okul yönetimi ve insan kaynakları tarafından bu konuda yorum yapmamam tavsiye edildi" açıklamasını yaptı.
Young'ın adının açıklanmasını istemeyen bir akrabası ise, "Hiçbir çocuk özgün ya da tramvatize olmuş gözükmüyordu. Kimse gözü yaşlı bir şekilde sınıftan ayrılmadı. Kathy "ölmüş babanız" diye bir şey demedi, sadece çocuklardan babalarını görememelerine neden olacak bir çok sebep üzerine düşünmelerini istedi" diye konuştu.
Oxclose Village İlkokulu yaşları 4 ila 11 arasında değişen 200 kadar çocuğu okutuyor.

dinccine

Üye
ben intihar ederdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...