Yazılım Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

murat_3953

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım Sorunu
Merhabalar arkadaşlar

şöyle bir sıkıntım var elimde bir telefon var GT-I9500 ama kore malı ve sorun şu ben telefonu download moduna alamıyorum root yapamıyorum yani yazılım atamıyorum android yazılımı yüklü ama 4.2.2 sürüm ama alakası yok asıl yazılım ile çok ugraştım ama bir çıkar yol bulamadım bu telefona nasl odin ile yazılım yüklerim yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba ?

Teşekkür ederim şimdiden

waycell

waycell

Üye
Merhabalar arkadaşlar

şöyle bir sıkıntım var elimde bir telefon var GT-I9500 ama kore malı ve sorun şu ben telefonu download moduna alamıyorum root yapamıyorum yani yazılım atamıyorum android yazılımı yüklü ama 4.2.2 sürüm ama alakası yok asıl yazılım ile çok ugraştım ama bir çıkar yol bulamadım bu telefona nasl odin ile yazılım yüklerim yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba ?

Teşekkür ederim şimdiden

arkadaşım geçmiş olsun çakma s4 bir hata bence.download moda ihtiyacın yok çünkü odin kullanamazsın yazılımın 2.3.6 ya giydirilmiş 4.2.2 dir sakın ama sakın yazılım yüklemeye çalışma orjinal samsung gibi değil bunlar yüzlerce çeşidi var yazılımlarıda ayrı ve aynısı bulamazsın elinde kalır tel tamirinide yapan yok.runme diye bir prosu var root için sadece rootla ve kullan başkada hiçbirşeyine elleme.şimdi onu sana 4 çekirdek 2gb ram 16gb dahilisi var diye satmışlardırben sana gerçeğini söyleyeyim mtk 6575 yani tek çekirdek 1ghz işlemci, 275 mb ram, 2gb dahili hafıza şanslıysan orta halli bir kamera..googledan cepnoloji arattır aradığın herşey orda var