Yazılım Nedir ? Yazılım hakkında herşey ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yazılım Nedir ? Yazılım hakkında herşey ?
Slm arkadaşlar şimdi benim tel n95 8gb pc süite den baktım benim tel için yeni bir yazılım. Var mis. Şimdi bu yazılım ne demek yuklersem teldeki uygulamalar müzikler resimler falan gidermi. Yani ne olur. Lütfen yazın herkes öğrensin

mstf_l

mstf_l

Üye
yazılım guncellemesi telefonunun firmware in yenilenmesidir bununla bazı programlar gelebillr performans iyilestirmeleri yapılır vs vs

tayrebaz

Üye
ve verilerin silinir yedeklemeni öneririm.

serinaga

serinaga

Üye
Her güncelleme öncesi bir yedek almayı unutma ...

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi iyi güzel diyorsunuz da peki müzikleri , resimleri falan pc attık peki birsürü uygulamada var telde onları nereye nasıl yedekliyecm

----------Eklendi @ 00:42:49 ---------- Yazıldı @ 00:31:45 ----------

abi iyi güzel diyorsunuz da peki müzikleri , resimleri falan pc attık peki birsürü uygulamada var telde onları nereye nasıl yedekliyecm

Bide yeni yazılımı yüklediğimde teli yeniden hacklemem gerekir mi

sevdimki

Üye
özet olarak yazılım güncellemesi yapınca;
1.Güncelleme ile gelen performans iyileştirmeleri ve bazı eklentiler gibi yeni özelliklerden faydalanırsın
2.Güncelleme yapınca telefon hafızasındaki tüm dosyaların silinir. Yedeklemen önerilir.
3.Güncelleme yaptıktan sonra uygulamaları baştan kurman gerekli. Yedek almak sağlıklı bir çözüm olmuyor.
4.Hack gider ama yeniden hackleyebilirsin. Ya da formatla gitmeyen bir hack yöntemi var, bir arkadaş yukarıda bahsetmiş. Güncelleme yapmadan önce onu uygulayabilirsin
5.Güvenlik kodun sıfırlanır. Yani 12345 olur

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
özet olarak yazılım güncellemesi yapınca;
1.Güncelleme ile gelen performans iyileştirmeleri ve bazı eklentiler gibi yeni özelliklerden faydalanırsın
2.Güncelleme yapınca telefon hafızasındaki tüm dosyaların silinir. Yedeklemen önerilir.
3.Güncelleme yaptıktan sonra uygulamaları baştan kurman gerekli. Yedek almak sağlıklı bir çözüm olmuyor.
4.Hack gider ama yeniden hackleyebilirsin. Ya da formatla gitmeyen bir hack yöntemi var, bir arkadaş yukarıda bahsetmiş. Güncelleme yapmadan önce onu uygulayabilirsin
5.Güvenlik kodun sıfırlanır. Yani 12345 olur

Him anladım peki güvenlik kodu sıfırlanır diyorsun şimdi bu yeni yazılımı yüklediğimde güvenlik kodunu sorar mı ben güvenlik kodunu unutmuşum da

----------Eklendi @ 09:46:33 ---------- Yazıldı @ 09:43:22 ----------

bide arkadaşlar tele uygun yeni uygulamalar yükleyebilirmiym ovi store de acaba

tayrebaz

Üye
s60 lar kötüye gidiyor gün geçtikçe yeni uygulama sayısı azalıyor ağırlık android e kaydı

mstf_l

mstf_l

Üye
yazılım guncellemeyle yeni bisey yukleyemezsin umitlenme

ibrother

ibrother

Üye
güncelle çünkü video daha iyi oynatıyor. 720p video açıyordum ben güncel versiyonda.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi yeni uygulama falan yüklenmiyorsa ne işe yarıyoki bu yazılım tam olarak kısacası tele ne oluyo

mstf_l

mstf_l

Üye
performans iyilestirmesi oluyor biraz bazen muzikcalar harita gibi telefon orjinal uygulamalar yenileniyo ama eski yukledigin uygulamaları yine aynı sekilde yukleyeebilirsin

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
him tamam mustafa çok teşekkürler ya bide bi yerde okumuştum yeni yazılımı yüklersek türkçe dil gidiyormuş ıngilizce oluyormuş ?

mstf_l

mstf_l

Üye
hayır nokia suite ten turkce yukler zaten
Ama nedenini bilmedigim bis ebepten bikac kisinin ingilizce olmus anlamadım

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam teşekkürler mustafa çok sağol kardeş

tayrebaz

Üye
bildiğim kadarıyla yurt dışından gelen cihazların dili değişiyormuş

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet bende öyle sanıyorum. Ama galiba olmuyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt