yazılım güncelleme yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

volki128

Üye
    Konu Sahibi
yazılım güncelleme yardım
5800 kullanıyorum telin yazılımı v52.0.007 sorun şu wfii olmadan yada pc olmadan telden direk olarak yazılım güncelleyebilirmiyim vodafone kullanıyorum yardımlarınız için tşkler

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Telefonun yazılım güncelleme kısmında yazılım güncellemesi görünüyorsa sadece o yazılımı direk telefondan güncellersin. Yoksa pc ile güncelleyebilirsin

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
fota ile güncelleme gelmiyor. Yeni sürüme geçmek için pc ovi süite ve internet bağlantısı gerekiyor.

Süleyman

Süleyman

Üye
Telefonda menü>uygulamalar>Yazılım Güncelleme yolunu takip ederek güncelleyebilirsin. Telefon yazılımı bazı telefonlarda gözükmüyor. Fakat sende gözükürse Orada yazar zaten "Telefon yazılımı" diye. Fakat tabikide güncelleme yapabilmen için bir internete ihtiyacın var. hattında internet paketin varsa direk yükleyebilirsin. Olmazsa ya Wifi kullanacaksın yada PC suite. Eğer ben yapamam diyorsan ve telefonun garantisi hala sürüyorsa git bir nokia shop'a onlar 2 dk da halleder ve hiçbir ücret ödemen gerekmez.

msnhell

Üye
cfw yüklediysen yada 2. El aldıysan cfw yukluyse dikkatli ol. Makinenen çöp olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt