-Andromeda-
Üye
-
Konu Sahibi
-
aoun şurda başlıyor zaten onu yaparken %95 te takılı kaldı saat 12 de yaptım saat 15:35 hala öyle en sonunda çıkardım kabloyu falan. Cache temizlemen lazım diyorlar şimdi bir yerden stock rom buldum onu flashlayıp cache temizliyip sonra oradaki gibi tekrar yapıcamgeçen benim telefonda kurcalarken brick ettim ama smart switch ile düzelttim konu da açtım istersen gir bak:
Yardım - Samsung Smart Switch ile Telefona Orjinal Yazılım Yükleme/Telefonu Kurtarma
acil yazılım güncelleme değil sıfırdan telefonuna en güncel sürüm kurulacak yukarıdaki verdiğim linkte yazanları yaparsan.
bide onu deniycem olmadı servise götürücem zaten benlik bir olay değil garanti dışı kalmaz cihazÇok kurcalama ben de çok kurcaladım iyice bozmadan teknik servise gönderecektim ki bu yazı denk geldi nette şimdi sıfırlanmış halde kullanıyorum telefonu.
internetten stock rom buldum 6.0.1 FQ için zar zor onu flashladım şimdi bir sorun yok gibi görünüyor otadan 7.0 a güncelliycemÇok zaman geçmeden Yetkili Teknik Servise gönderin kullanıcı hatası demiyeceklerdir
smart switch olayını ilk yapanlardan birisi benim. Sanırım rom kaynaklı bir sorun var. Hiçbir şekilde smart switch yapmadı. Yazılım koruması var evet ama stock rom atarsanız sıkıntı olmuyor ben attım 6.0.1 stock olarak şimdi pc den normal güncellemne yapıyorumValla yazilim korumasi oldugu icin odinle flashlayip rom atamadim smart switch ile cok daha kolay ustelik en guncel yazilimi kuruyor telefondan telefona degisiyor demekki.
Bende samsungun resmi sitesinden stock rom indirdim ancak odin ile hiçbir şekilde flashlayarak romu kuramadım. Smart Switch ile çözdüm sorunumu.smart switch olayını ilk yapanlardan birisi benim. Sanırım rom kaynaklı bir sorun var. Hiçbir şekilde smart switch yapmadı. Yazılım koruması var evet ama stock rom atarsanız sıkıntı olmuyor ben attım 6.0.1 stock olarak şimdi pc den normal güncellemne yapıyorum
Telefon ayarlarından yapınca otadan 980 mb gösterirken smart switch 1900 mb gösterdi 1 gb fark var ne acaba merak ettim
iste en sonra benden kod kurtarma kodu istiyorYardım - Samsung Smart Switch ile Telefona Orjinal Yazılım Yükleme/Telefonu Kurtarma
Burada anlattıklarımı yap.
bende istiyor iste sorun orda "DKardeşim kurtarma kodu filan yok bende o kodu girmeden kurdum sistemi.
Kurtarma penceresinde ister başlatma yazan pencereden devam etbende istiyor iste sorun orda "D
ben ikisinide denedim ikiside istiyorKurtarma penceresinde ister başlatma yazan pencereden devam et
malesef ondada oyle bir sorun var (Kiesten dene
malesef ondada oyle bir sorun var (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?