Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

firtina.84

firtina.84

Üye
kardeş ben 6120 c güncelledim ama cihaz fabrika ayarlarına bile dönmedi daha önceki yüklü proğramlar duruyo normalmi yoksa güncellemedimi 3.48 di 6.01 oldu güncelledi herşeyi normal oldu ama hiçbir değişiklik yok eskisinden

Baskent_37

Üye
emeğine sağlık

turuncu8

Üye
arkadaşlar telefonumu 8.30 versiyonuna güncellerken nemesis programıyla dil kodunu girdim sorunsuz Türkçe oldu şimdi yeni verdiyona güncelleme yapmak istyiyorum yine aynı dil ayarını yapmam gerekiyomu. Teşekkür ederim..

antbyotic

antbyotic

Üye
teşekkürler emeğine sağlık

ZaZuM

ZaZuM

Üye
paylaşım için tşk

mgursoy

mgursoy

Üye
ya arkadaşlar iyi güzel yazıyosunuzda sabah beri forumu baştan sona tekrar tekrar gözden geçirdim. Sölenen her laf aynı, ya derdimizi anlatamıyoruz galiba yapılan işlemler aynııııı eror veriyor. ya bununla ilgili adam gibi biri çıkpta kardeşim bu düzelir ve ya düzelmez diyemiyor mu yaa? dikkat ediyorum benim gibi kaç kişi denk geldi, soruyolar cevap yok, habireona bu olurmu şu olur mu ya bilen varsa yazsın bilmeyen ne ikidebir ortalığı karıştırıyor. forumun başlığına bakın ne diyor türkçeleştirmek diyo!!!!!
Şimdi arkadaşlar lütfen menesis progamında eror hata veren arkadaşlar için (bende aynı durumdayım) ne yapılması lazım LÜTFENNNN!!!!!!!!!

mgursoy

mgursoy

Üye
evet arkadaşlar özellikle 5310 teller için mensis programında eror hatasının nasıl çözüme kavuşulcağını ben çözdüm. Eğerki isteyen arkadaşlar varsa ([email protected]) adresinden bana ulaşabilirler. isteyen arkadaşlara nasıl yyapılcağını detaylı olarak mail atabilirim.

antbyotic

antbyotic

Üye
arkadaş çözdüysen eğer foruma yaz bütün herkes faydalansın daha iyi olmazmı?

evet arkadaşlar özellikle 5310 teller için mensis programında eror hatasının nasıl çözüme kavuşulcağını ben çözdüm. Eğerki isteyen arkadaşlar varsa ([email protected]) adresinden bana ulaşabilirler. isteyen arkadaşlara nasıl yyapılcağını detaylı olarak mail atabilirim.

mgursoy

mgursoy

Üye
Valla aslına bakarsanız buraya değilde ayrı başlık altında vercektim, çünkü bazı arkadaşlara sinir olmuştum ama neyse büyüklük bende kalsın... Veriyorum takip edin lütfen:
forumlarda basit olarak üzerinden geçip şöyle yapın böle yapın diye kolayca geçiştirilmiş, ama ben sizlere özelliklede 5310 kullanıcıları ve diğer Nokia kullanıcılarının menülerini nasıl Türkçe yapacaklarını detaylı olarak anlatacağım. Öncelikle telinizin muhakkak yedeğini alınız (bu işlemi ya telinizin içindeki menüden yararlanarak yada Nokia.com.tr adresinden Nokia Pc Suite indirip Pc ye yükleyerek yapabilirsiniz.) Birde unutmadan teliniz muhakkak suretle şarzı full dolu ya da şarz cihazınıza bağlayınız.
Şimdi;

adresine girerek orda verilen menesis programını pc indirip kuruyorsunuz. Kurma işleminden sonra telefonunuzu pc ye bağlayın ve menesis programını çalıştırın. Çalıştırdıktan sonra sağ üst köşede bulunan scan tuşuna basıyoruz sonra da phone info tıklıyoruz. Ardından orta da bulunan scan tuşuna basıyoruz- zaten göreceksiniz hemen aşağıya telin ID nosu ve yüklü olan versiyon bilgilerini verecektir. Sağ tarafta bulunan prodact code olan yere almış olduğunuz telinize uygun olan kodu (5310 olanlar için 0546966) giriyor ve yanında bulunan enable kutucuğunu işaretliyoruz ve write tuşunu tıklıyoruz. Daha sonra yukarıda Flash bölümünü tıklıyoruz (buraya geldiğimizde göreceksiniz ki yazmış olduğunuz telinize ait olan kod buraya işlenmiştir.) Şimdi bu programı kapatabilirsiniz.
Şimdi yapmanız gereken telinizi yeniden güncellemektir. Bu neden gerekli diye soranlar için: telinize yeniden uygun olan Türkçe kodunu girdiniz ve şimdi bu yeniden güncelleme yaparak yeni düzene gelmesini sağlıyoruz.
Şimdi arkadaşlar buraya kadar her şey normal bi şekilde olanlar için; birde menesis programını kurup ta sürekli EROR hatası verip teline Türkçe kodunu yazamayanlar için yardımcı olalımJ
Öncelikle pc suitinizin telinizi tanıdığına emin olun ve pc suitinizi ile menesis progamını kapatın. Masaüstünde bulunan (bilgisayarım sağ tıklıyorsunuz; donanım/aygıt yöneticisi) burada bağlı noktalarına geliyoruz. Göreceğiniz gibi telinizin bağlı olduğu bir bağlantı noktası mevcuttur. Teliniz hangi bağlantı noktasında ise orayı sağ tıklıyoruz ve güncelleştir ve ya çalıştır diyoruz. İşlem bittikten sonra menesis programını yeniden açıp yukarıda yaptığım işlemi baştan başlarsanız göreceksiniz ki artık EROR hatasını vermeyecektir. Ve bundan sonraki işlemler sırasıyla takip ediniz.
Bir hatırlatmada bulunayım, güncelleme işlemini yaparken hafıza kartınızı çıkarmanıza gerek yok…
Emeğe Saygı Lütfen, İnşallah derdinize derman olmuşumdurJ

antbyotic

antbyotic

Üye
eyvallah kerdeş işte budur emeğine sağlık:sukur:

tahsin01

tahsin01

Üye
arkadaşlar nemesis açıkken nokia software telefonu görmüyor nemesisi kapatıp software açınca software görüyor bu seferde nemesis işlemi gerçekleştiremiyor error veriyor bir yardım

tahsin01

tahsin01

Üye
arkadaşlar bende n73me vardı versiyon sonucu ingilizce oldu nemesis in kullanımı burada detaylı değil ben buradan yaptım error veriyodu bu siteden yaptım telefon şimdi türkçe oldu tavsiye ederim KESİNLİKLE REKLAM AMACI DEĞİLDİR ben

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bende n73me vardı versiyon sonucu ingilizce oldu nemesis in kullanımı burada detaylı değil ben buradan yaptım error veriyodu bu siteden yaptım telefon şimdi türkçe oldu tavsiye ederim KESİNLİKLE REKLAM AMACI DEĞİLDİR ben çok uğraştım siz uğraşmayın diye söylüyorum...

mgursoy

mgursoy

Üye
arkadaşım ikisini bi arada görmemesi normaldir, sen öncelikle nemesis progamında dilini değiştirdikten sonra kapayacaksın ve software yi açıp işlemine devam edeceksin...

onnurnno1

Üye
arkadaşlar nemesis programının sitesi bnde açılmıyor napabilirim telefonum ingilizce kaldı :(

ponto

Üye
5310 unmda deneyeceğim çok saol kardeşim teşekkürler

bu arada Kodların bulunduğu dosya:

link çalışmıyor bilgin olsun..

mgursoy

mgursoy

Üye
arkadaşlar nemesis programının sitesi bnde açılmıyor napabilirim telefonum ingilizce kaldı :(

arakadaşım (((5310 telefonlara kesin türkçe çözüm ))) başlıklı konuya bakarsan eğer orda detaylı olarak nasıl yapabilceğini anlattım. Bilgine!!!

talisma

Üye
arkadasim hersey cok guzel emegine saglik ama dil kodlarinin oldugu linke bir baksanda yardimci olsan acilmiyor error veriyor

nec46

nec46

Üye
saol

eemir99

eemir99

Üye
teşekkürler

buraq24

buraq24

Üye
arkadaşlar ben güncellemede türkçe olmadığını bilmiyordum ve güncelledim ingilizce oldu şimdi bu yöntemi yaptım nemessis programıyla tekrar güncelleme yapmak istiyorum ama olmuyor nasıl türkçe yapıcam ben telefonu peki ? (cihaz n95 8gb) yardımlarını bekliyorum

Üst Alt