Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

soothsayer_09

Üye
N95 TR KODU : :: : 0536066 arkadaşın birisi bu kodu vermiş bilmeyenler için daha açık yazarsa sevinirim biraz daha ayrıntılı yani o kodu nereye giricem yanii sagolun arkadaşlar çok mekemmel bir site ADAMIN HALİNDEN ADAM ANLAR

emrevoler

Üye
5310 kırmızı 0546966 product kodu arkadaslar

tulgacan

tulgacan

Üye
Evet bende Türkçe yaptım n70 telefonu, yalnız bendekine baktım arkasında yazanla zaten üzerinde yazan farklı idi, yani yazlım yüklerkende türkçe kodu içinde vardı fakat ona rağmen ingilizce olmuştu, ben aynı kodu yine write yaptım, ondan sonra tekrar update yaptım busefer türkçe oldu, anlatımda emeği geçen arkadaşlara teşekkürler..

ıhlamur

ıhlamur

Üye
ya n70 telefonum var çok kasıyodu guncelledim ama ing oldu ve turkce yapamıyorum bi yardım edermisiniz lütfen

disabrs

Üye
şu nemesis linki kırılmış düzeltirmisiniz

kanaryam_ab

Üye
ya ben telefonu update ettim etmeden once yedekledim sonra tekrar yedeği telefona yukledim ... sonra dil ingilizce oldu ... napıcam derken bu baslıgı gördüm ... simdi ben telefonu Türkçe yapmak için yeniden mi update edicem yoksa sadece nemesis programını mu kurucam ... Lutfen yardımcı olun ... pek fazla anlamıyorum bu işlerden

bebeto1905

bebeto1905

Üye
Saat sabahın 4 ü nokıa n95 8 gb türkçe kodu 0550370 yükledim oldu arkadaşlar günceldir emeği gecenlere teşekkürler

Kerem10

Üye
Arkadaslar bana Nokia 6220 classic plum 3.46 versiyonu icin TURKCE dil kodu lazim,lutfen bi yardimci olun,kac gundur ariyorum bulamadim kafayi yiyecem:vur

byzalimturk

Üye
ben n73 telefonumda bu sorunu yaşadım ve bu programı (nss) kulllandıkta sonra telefonum eski haline geri döndü.bunu yapan arkadaşlara çokteşekkür ederim...

Kerem10

Üye
Arkadaslar bana Nokia 6220 classic plum 3.46 versiyonu icin TURKCE dil kodu lazim,lutfen bi yardimci olun,kac gundur ariyorum bulamadim kafayi yiyecem:vur
Arkadaslar acil cøzum bekliyorum yokmu bu kodu bilen biri aranizda?

asdfgh1992

Üye
n70 telimi okutturamıorum namesise yani seri nosu falan çkmıo scan yapınca. napmam lazm ... acil lazm lütfen :(
*

Kerem10

Üye
Arkadaslar Allah askina yaa! Yokmu kimsede 6220c???? Bataryayi cikarip arkasindaki kodu buraya yazmak cok zahmetli???

boroborox

boroborox

Üye
tşk

Kerem10

Üye
Bende tesekkur ederim arkadaslar umursamazliginiz icin!!!

Kerem10

Üye
Bende tesekkur ederim arkadaslar umursamazliginiz icin!!!

Hani hep derler ya turkun turkden baska dusmani olmaz diye...

Buyurun arkadaslar 3.46v icin TURKCE dil kodu : 0567699

(Sagolsun GEVURLAR yardim etti)

aizmir

Üye
nemesis programında telefon suiti seçerek usbye bağlı iken scan yapıyorum hata veriyor!!!!

--------------- Ekleme ---------------

ya benm telefonum pcye bağlı bir şekilde nemesis programında scan yapıyorum cihazı bulamıyor:(((

cizrenuh1

Üye
Nokia n73 İyi baksın Eğer Nokia Software Updater kısmında en son sürüm kullanıyor diyorsa programı kaldırın sonra yeniden yükleyin kesin olacak altaki kodları kulldım oldu benim telefonum n73 ME

Düz N73 Metal-Mor Renk Türkiye Kodu: 0529603 | 0544984
Düz N73 Kemik-Kırmızı Renk Türkiye Kodu: 0529793 | 0544985
Düz N73 Kemik-Bej Renk Türkiye Kodu: 0515240 (Yeni renk ->
N73ME Türkiye Kodu: 0539256 | 0545034

erdaltopak

Üye
arkadaş o kotları nereye yazacam nasıl türkçeye çevirecem 6500 slyt

fth.43

Üye
valla kardeşim senin şu nememiz programının linkini vermişsin ama bağlanmıyor oarya

Üst Alt