Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

nihat_31

Üye
arkadaşlar n95 2 8gb telefonum ingilizce türkçe yapmak istiyorum biriniz yardım edebilirmisiniz allah rızası için msn adresim [email protected] ve yarım ederseniz çok teşekkür ederim..emeginize saglık kolay gelsin

lost942

Üye
6220c türkçe kodunu bilen yok mu arkadaşlar...

--------------- Ekleme ---------------

bi de arkadaşlar ben güncelleme yaptım bi daha güncelleme yapamıyorum telefondaki sürüm en güncel olduğu için.yeni sürüm çıkana kadar beklemimi söylüyo bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

lost942

Üye
hiç kimse yardım etmeyek mi...

serkanmencik

Üye
ben 6300 türkçe yazılım işlemini yapamadım daha ayrıntılı olursa memlun olucam

ben bu programı 6300 da kullanamadım ve türkçe menü hala yok acil yardım

reci-81

Üye
ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN KARDESİM :oke:
N95 TR YAPTIM MÜKEMMEL OLDU TSK
N95 TR KODU : :: : 0536066

mamtez

Üye
ja allah razı olsun bu siteden yorum yapıpda yardımcı olanlardan off yapabildim sonunda telefonu aldığım akşamı yazılım güncellemiştim dil ingilizce oldu ve hemen nokıa aradım garantiye götürün dedi sizin siteyi buldum 5 saatte sizlerin sayesinde çözdüm saolun arkadaşlar....:oke:

cyni3

cyni3

Üye
6220c türkçe kodunu bilen yok mu arkadaşlar...

bi de arkadaşlar ben güncelleme yaptım bi daha güncelleme yapamıyorum telefondaki sürüm en güncel olduğu için.yeni sürüm çıkana kadar beklemimi söylüyo bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
arkadasim 6220 classic icin turkce dil kodu;0556392 versiyon 3.23

lost942

Üye
kod için teşekkürler fakat benim telefondaki versiyon 3,46 eski versiyonu yani türkçe olanı nasıl yükleyebilirim..

lost942

Üye
yardım....

LifeGuard69

Üye
ya bnm rm217 6300 bende hangi dil kodu olduğu yazmıyor bide nereye türk dil kodunu yazdığınızıda bilmiyorum yardım pls

ayazabi

ayazabi

Üye
slm arkadaslarn 958 gb telefonum nasıl yapabılırım

afferin

benımkıde oyle oldu bence yapmazsın

envermeric

envermeric

Üye
Arkadaşlar yazılım güncelledikten sonra teli türkçeleştirmeye çalışan arkadaşlar ki ben öyle yaptım dahasonra tekrar güncelleştirme yapamıyorlar bu sorunu kendi çapımda çözdüm şöyleki telefonumun versiyonu 30.0.018 oldu ve ingilizce tabi daha sonra nss programıyla konu başındaki n95 8gb için verilen kodu tele girdim tekrar günelleştirme yap dedigimde zaten en üst sürüm deyip yapmadı google arama yaptım ve yeni bi tükçe kod buldum 0550370 bu kodu nss programıyla tekrar telefona girdim ve sonra tekrar güncelleştirme yaptım bu sefer telefonunuz zaten güncel tekrar yükelemek istermisiniz diye sordu evet dedim ve artık türkçe ve sorunsuz çalışıyor bilginize

yokX2

Üye
N82 için ben de güncelleme yaptım, ingilzice, filipince (?) endonezyaca dillerinden başka dil yok, bi yerde N82 Türkçe DilKodu :0551514 buldum, deneyip buraya yazarım.

aspıre

Üye
belki bi ara işime yarar.

yokX2

Üye
N82 için ben de güncelleme yaptım, ingilzice, filipince (?) endonezyaca dillerinden başka dil yok, bi yerde N82 Türkçe DilKodu :0551514 buldum, deneyip buraya yazarım.

Denedim, şimdi Türkçe oldu.:)

burakca42

Üye
Eline yuregine bilegine saglik vanlı kardesim.. bilgi paylastikca guzeldir.. iyi calismalar.

schweiz

Üye
yazılımını 04.84 e güncelleyip <türkçe desteği olmayan arkadaşlar. Nss programı ile product code u 0556214 yapın ve tekrar update edin.size yeniden yükleme seçeneği verecek ve tamam deyin.sonuç başarılı bir çekilde türkçe ve bir çok dil desteği gelmekte. Denedim , çalışıyor, problemsiz.

eyvalah kardeşim sayende oldu tşklr

serincen

Üye
0550132 aha bu türkçe kodu

careem

careem

Üye
sayfa 21 deki şablon herşeyi açıklıyor...Arkadaşım öncelikle sana binlerce kez teşekkür ederim saolasın vaarolasın sen beni bu dertten kurtardın allahta seni en büyük dertlerinden kurtarır inş. verilen talimatlara uyunca sorunsuz bi şekilde güncelleştirme işlemini tekrar yapıyorz (bi ark. da bilgilendirmiş zaten onada çok tşk.ler) zaten soruyor tekrar güncelleştirilsinmi diye evet diyip ilerliyoruz kod da budur arkadaşın dediği gibi %100 geçerli 0550370 bunu girdikten sonra vodafon dalgası bizi bağlamıyor n95 8gb da bizzat az önce denedim ve türkçeleşti darısı türkçeleştirmek isteyenlerin başına tekrardan çok tşk.:oke::oke:

sasani

Üye
guzel paylasım

Üst Alt