Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

arkadaşlar nemesis programında PRDOCTOR EROR yazarsa telefonla uyumlu güncel bir nemesis programı indirmelisiniz.forumda bunun adresi verilmiş zaten

erdemefe

Üye
arkadaşlar bu nemesis telefonumu görmüyor usb driver nasıl yüklenecek pc suit pcde yüklü olacakmı pc suit telefonu görüyor nemesis görmüyor yardımlarnız için şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar sürekli böyle diyor ama bunu yeni yazılım yüklü diye türkçe yapamıyacakmıyım lütfen yardımmmmm????
veya teldeki yazılımı silip tekrar yüklemenin bi yolu yokmu??????

bende en güncel olunca tekrar yükle diyo

shnarsln

Üye
6300 telefonum var telefonu nokia software ile güncelledim ama ingilizce oldu türkçeye çeviremiyorum lütfen yardım edermisiniz

tolga_gs

Üye
bedede surekli yeni yazilim mevcut oldugunu soyluyor ve guncelleme yapip dili tr ye ceviremeyecekmiyimm....... yardiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm

ßurçiN

Üye
yav bende nss error veriyor

yaw herald gerk kalmck, hallldedttm de ama ynede acıklayıcı olms

000@000

Üye
kardeşim benimde bir 5310 var güncelledim am ingilizce nasıl yapcazz

Arkadaşlar biraz saçma gelicek ama ben Nokia N82 kullanıyorum telefonum türkçe ben telefonu Arapça yapmak istiyorum ama bir türlü kodunu bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

bybilal

Üye
eğer nemesis programı telefonunuzu görmüyorsa önce programı çalıştırıp telefonu pc ye sonra takın olcaktır bende öyle oldu ama turkçe olmadı o ayrı

--------------- Ekleme ---------------

önce programı çalıştır teli sonra takın o zaman görecektir..

medem konuyu açıyosunus yardım da etsenize....

SkAynAk

Üye

Arkadaşım dediklerini kesintisiz yapıyorum ama N95'de Türkçe dili gerçekleştiremiyorum
yada eklediğim türkçe dil numarasında hata olabilirmi yada senin kullandığın kod'u e-mail olarak atabilirmisin? ltfn yardımcı olsan

keylog

Üye
E51 product kodları
PC: 0552192: RM-244 CTR EURO2 Turkey BLACK
PC: 0553155: RM-244 SWAP CTR EURO2 Turkey BLACK
PC: 0554329: RM-244 CTR EURO2 Turkey SILVER
PC: 0555757: RM-244 CTR EURO2 TURKEY ROSE

altibas

Üye
n81 dil kodu lazım arkadaşlar yardım...
yanlız 8gb olan degil.. fark edermi bilmiyorumda yardım pls..

Arkadaşlar, Japonyada yeni aldığım n95(rm159) telefonumun dil kodunu nemesis programı ile değiştirdim, mevcut versiyonum olan 20.0.273 dan Nokia software updater ile 21.0.016 versiyonuna yüklemeye başlıyorum, 115mblık bir yükleme dosyasını indiriyor daha sonra updating software, 15 minutes left yazısı 30saniye kadar ekranda kalıyor ve sonra telefon kendini açıp kapatıyor bu arada bilgisayardan sanki usb takıp cıkartmışım gibi ses geliyor. Sonuçta da phone recovery, remove battery vs... telefonun pilini söküp tekrar takmam gerektiğini söyleyen uyarı geliyor, yeniden denemek için retrya basın diyor. yeniden de denedim ama sonuç aynı. Artık telefonumu update edemeyecek miyim. Neden böyle oluyor olabilir?

mustafa

Üye
6681 in türkçe kodunu verebilirmisiniz

Hardter

Üye
merhabalar arkadaslar uzun zamandır ingilizce kullanıyordum telefonumu fakat artık dayanadım ve fabrika ayarlarına geri döndüm türkçe yapıcam ben yardımcı olabilirmisiniz sagolsun nokia 5310 kullanıyorum