Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

6300 var güncelleme yaptık ama dil ing oldu ne yapalım yardım

Dj_MeRo

Üye
MerhabaLar, 5310 Xpress Music teLefonum var, günceLLeme yapmıştım diLi ingiLizce kaLdı, söyLedikLerinizi yaptım nemesis programını kurarken virtuaL USB Driver iLe kurun arkada$Lar,
5310 kodu: 0546966 bunu girdim ve yeniden program attım teLefona düzeLdi. her$ey için çok te$ekkür ederim arkada$Lar...

KArdeŞ NOKIa n95i nasıL TÜrkÇE YAPabİLİRİM Ya bedAVA olaRAK????*ÇAok lAZIM yURT DŞINdaan gelme Ugraştım AMA YAPAMADIM....

OGUZ_87

Üye
paylaşım için sağol

bende zaten vitrual usb device la yaptm pakat yine hata verior yarn yelefooncuya götürcem başka çarem kalmadı

--------------- Ekleme ---------------

pardon ya sennki 5310 muş ben 5610 die okudum

arkadaşalar bende bi tane çin malı 5310 xpress music var bunun menüsünü türkçe yapamıyorum. Dediğiniz programları indirdim ama
“Product Code” seçeneğindeki kutucuğa tick koyuoruz. Enable yapıyoruz o bölümü. Hemen alttaki read tuşunu tıklayınca telefonumuzun product code
unu göreceğiz........... ben product code nu göremiyorum hata veriyo. Lütfen bu konuda yardım.......help help help

6500 telefonu 0556214 prodact code ile yukarıda arkadaşın tarif ettiği şekildeki iki prğramıda kullanarak türkçeye çevirdim.06.60 sürümünü ingilizce olarak yüklemişti.Türkçeye çevirmeye çalışırken bu sürüm yüklü komutu aldım.Israrla yüklemeye çalıştıktan sonra yüklemeyi başardım.Darısı arkardaşların başına.

freeleaf

Üye
selam arkadasim vistada software guncelleme calismiyor bunu calistirmanin bir yolu varmi

6680 in kodunuda bulabilirmisiniz...????

usta bu yaptığımız şey 6680 ile uyumlu değilmi
artık ingilizcemi kalacak telefon lütfen yardım...

yaw şimdi o türkçe numarasını girdim
updatede en yeni versiyona sahipsiniz güncellemeye gerek yok diyo ne yapiyim şimdi nasıl yüğklicem tekrar..

schumici

Üye
çok çok sağolasın bilgi için

uğrastım sonunda yaptım n73 me herkese tesekkürler

neden kimse cvp yazmıyor sorularıma?

axulu

Üye

rroyy çoooook saolasin çok ama çok saol.n95 in kodu var içinde.vallahi birde 6110 navigatorun kodu lazim turkce için çok sevaba girersin zaten b girdin de

ya bu konuyu açan ve bildiklerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. sorunun aynısını bende 6500 slide ile yaşamıştım. versiyon güncellemesinden ötürü tel ingilizce olmuştu sonra burda yazılanları okuyarak telefonu tekrar türkçe yaptım yapmasına fakat bi sorun var şimdi. sorun benim kullandığım hat avea olmasına rağmen telefonun ekran kısmında normalde sağ tarafta isimler yazması gerekirken şimdi live (wodafone) simgesiyle birlikte yerleşti kaldı ne iştir anlamdım gitti acaba bu sorun girmiş olduğum Product Code (0556214)bi alakası varmıdır?
ayrıca kendi kanaitimce birde sürekli eror hatası alan arkadaşlar varsa eğer halen birde nokia pc suite programından çıkış yapıp ve ondan sonra diğer namesis programını çalıştırmayı denesinler bende de aynı sorun vardı fakat biraz kurcaladıktan sonra normal şekilde telefonu namesisde okutabildim... tekrar herkese teşekkürlerr

erd_erd

Üye
[sıze=4]arkadaşlar Işlemleri Aynen Yaptım Ancak Nemesis De Kodu Yazıp Write Dedikten Sonra Software Updater Cihaz Bulunamadı Diyor,usb Yi çıkarıp Tekrar Taktığım Zaman Cihazı Görüyor.tekrar Nemesise Girip Aynı Işlemi Yapmama Gerek Warmı?[/sıze]

lyon_69

Üye
süpersin bende bunu arıyordum saol

kyraxyg

Üye

Ben de mısırdan gelen telefonumu nss ile türkçe yapmıştım ama bu product kodu kullanınca hem yavaş oluyor hem de her yerde vodafona reklamı oluyor ilk ben de bunu kullanmıştım.
o yüzden daha sonra 0549720

asortix

Üye
yav telefonlar için yeni guncelleme kaç ayda bir cıkıo hala ses seda yok :S
kardeş bende aynı sorunu yalıyordum.Telefonumu güncellemek isteğimde sadece çık seçeneği beliriyor.
fakat nokia pc suite in en son versiyonunu indirip pc suite üzerinden güncelle dediğimde yeniden yükle seçeneği çıktı nihayet..
şu anda yükleme işlemi yapıyor telefona inşallah sorunsuz yükler..
ayrıca benim kullandıgım product kod farklı seninkinden
şunuda dene 0556214

Arkadaşım Benim N73 Me Var Arabistandan Geldi Bunu Nasıl Türkçe Yaparım Bunu Bana Mail Olarak Anlatırmısın Yada Telefonunu Ver Arayım Lütfennnnnnn