Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

arkadaşlar baktımda 6110 için kod yok burda .arabistandan 6110 navigatör geldi .türkçe yapmak için yardımcı olursanız sevinirim. kodu yazmanız bile sanırım yeterli olur ugrasıp yaparım gibi geliyor :S

yaa sinir oldum oldum nemesiss inidiyrm görmüyor bile tlfnu.. error diyip duruyr. kapatınca da bellek read olunamadı diyor ne bu yaa.!!! nerden güncelledim bu tlfnu yaa.... tovbe ben bi daha güncellemem... uzak gitsin arkadas yaa... bu ne yaa biri yardım etsin ltfn!!!!

--------------- Ekleme ---------------

pffffffffffff herkesde aynı seyy yaaa.!!!!!! ERROR ERROR ERROR!!! kafayı yicem agbi ayar oldum yaa

willrock

Üye
ben phone infoda scan yaptığımda aşağıda scan for product...Eror! yazıyor

aktash

Üye
üstadlarr yokmu bunun bir çaresi aynı sorunlasr bendede var
3 makinede denedim üçündede aynı hataa
1 vista
2 xp işletşm sistemi

Allah razı olsun kardeş ellerine sağlık

BAZI TELEFONLAR GÜNCELLEMEYİ KALDIRAMAZ VE ERROR VERMEYE BAŞLAR SEN EN İYİSİ TEKNİK SERVİSİN YOLUNU TUT

kyraxyg

Üye
arkadaslar nss programı nokia nın eski driverları ile calısır nssden aldıgınız read errorler o yüzden. driverları silip eski driver arayın. bunun nedeni vodafone o2 gibi yurt dışındaki gsm operatorlerinin nokiaya baskısı ile nss nin kullanımını engelemek.

update sonrası nssye okutamayan arkadasların da sorunu aynı.firmware update programı aynı zamanda driverları da gunceller o nedenle nssye okutamazsınız.

en kötü ihtimaller driverları silip telefonunuzla gelen cddeki driverları kurun.

bu arada nss ile product code değiştirmek garantiyi bozar mı bilgisi olan var mı.

gumgum

Üye
arkadqaşlar bendde 5310 var Reading values.. Error diyo ustalardan yardım

Atakan

Üye
bek bişey anlamadım ama saol

omeranar

Üye
KARDEŞ YAA SENIN BU PROGRAMI YUKLEDIM TELEFONU USB DEN BAGLADIM (USB DEN BAGLARKEN PCSUITI SECTIM) AMA BIR TURLU TELEFONU BULAMIYO BU PROGRAM SCAN FOR PRODUCT DIYO AMA TELI BULAMIYO NASIL YAPCAZ BU İŞİ BILGI VEREBILIRSEN SEVINIRIM omer_anar@hotmail.com yada başka bir program varmı bu işi yapan yeni versiyonum n73 me için 4.0750.31.

Forumda Gördüğüm Bi Arkadaş 6630 a N70 Vaersiyonu Yüklediğini YAzmış Arkadaşlar Telefon Çökermi Çökmezmi Çökmezse Ben Bi Deneyecem Lütfen Yardımcı Olun Telefonum:6600(Yakın Zamanda N70 Yazılımlı Olabilir)

ceo

Üye
error alan arkadaslar cozum assagidaki link te nemesisin yeni versiyonunda< biraz hazirci olmayip guncel surumunu kontrol edin indirdiginiz ve kullandiginiz programlarin

akfa

Üye
arkadaşlar söylenilenlerin hepsini uygulamama rağmen 5610 dilini değiştiremedim,hiç bir yerdede çözüm bulamadım aynı sorunu olup çözen varsa yada çözümünü bulan varsa lütfen yardımcı olsun...

burada var mı? 6300 hakkında ne dersin

eren6523

Üye
6233 ün türkçe dil kodu varmı ??

futursuz kardeşime çok teşekkür ediyorum. 11.03.2008, 21:20 tarihinde yazmış olduğu bilgiler çok mükemmel ve çok açıklayıcı. Onun sayesinde büyük bir sıkıntıdan kurtuldum. Telefonum artık tekrar Türkçe... Bu siteye ve bu bilgilerle bizi aydınlatanlara çok çok teşekürler. Sağolun. Varolun.

aspeker

Üye
ben versiyonunu yükselttim ama cihaz yurtdışından kelmişti kayıt yaptırdım daha önce versiyon sonrasında kayıt silinmiş ve cihaz kapandı