Arkadaşlar merhaba! Ben kendi telefonumu yurtdışından getirdim, Rusca kullanıyordum,sonra update yaptıkdan sonra silindi.. Bana N73 ME için produkt code RUSça gerekiyor... Yardım eder misiniz?Bu sitede buldum ama sadece N73 yazıyordu..sizde farkedermi N73 için olan N73 ME ?? yardım ederseniz çoook sevinirim...
kardeş saolsın da bişey sorcam benım tel nokia e 65 onun ıcın hangı kodu seccem bıde benım rm 208 yazıyo yardımcı olursan sevınırım emegın ıcın tesekkurler
arkadaşllar n73 RM-133 telefonuma bir sürü kod girdim türkçe yapmak için fakat olmadı.yardımcı olursanız sevinirim yoksa servise göndermek zorunda kalcam...teşklerrrr
Dostum...Degerli bilgiler icin tesekkur ederim.Telfonumun versiyonunu yukselttim.İngilizce oldu.Verdigin kodlar sayesinde hem versiyonu yukseldi,hem de Turkce oldu
ben yeni üyeyim hiç bir şey anlamadım telefonum macaristandan geldi türkçe idi ancak güncelleştirme yaptım english oldu telefonum 6500 slide yardımcı olurmusunuz? teşekkür allah aşkına
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşım Nemesii service suite yi indiremedim bana upload edermisin deneyeceğim teşekkür
arkadaşlar 6500 slide kullanıyorum yazılımını güncelledim ve ing oldu tabi ama nemesis programını yukledim telefonu görmüyo hata veriyo bilen varsa yardımcı olabilir mi??
arkadaşlar 6500 slide kullanıyorum yazılımını güncelledim ve ing oldu tabi ama nemesis programını yukledim telefonu görmüyo hata veriyo bilen varsa yardımcı olabilir mi??