hocam N85 için yeni guncelleme cıkmıs varmı bunun için yardımcı olabilcek biri aradım fakat bulamadım nette camera ve video gibi ufak sorunları ortadan kaldırıyormus vs bi kac sey daha varmıs yeni guncellemenin içinde fakat bulamadım bi turlu ( acil yardım gelirse sevinirim
birde bnm telefon en guncel surume sahip diyor ve sadece cık secenegi duruyor. buna ne yapmam lazım illa yeni surumunun cıkmasını mı beklicem tekrar kuramıyoz mu?
hayır .artık telefonunuzun dil kodunu türkçe yaparak yazılım yükledik.rahatlıkla kullanabilrsiniz.isterseniz fota ile cepten wlan üzerinden de güncelleyebilirsiniz.
Ama her zaman phoenixi tavsiye ederim.
slm dostum çok teşkr ederim öncelikle ben telefonu günceledim ama dili hala inglize nasil türkeçe yaparım ha unutmadin telefonunmun dil siçeneğinde inglizce yok şuan güncelemeden önce vardi lütfen bana yardimci olurmusunuz ?? saygılar
slm dostum çok teşkr ederim öncelikle ben telefonu günceledim ama dili hala inglize nasil türkeçe yaparım ha unutmadin telefonunmun dil siçeneğinde inglizce yok şuan güncelemeden önce vardi lütfen bana yardimci olurmusunuz ?? saygılar
Nemesis te bağlantı hatası alanlar kabloyu çıkarın pc den sonra tekrar takın. Tel ekranına pc suite modu falan geliyor hiç bişeye basmayın telde nemesiste aratabilirsiniz...