bugun n79 um ulaştı elime uzak diyarlardan ve bende de Türkçe problemi var. telefon amerika dan geldiği için T9 özelliğinde ve normal menü dilinde Türkçe yok. Gösterdiğiniz yolla yapmayı denedim ama olmadı. son sürüm olmasına rağmen tekrar güncelle diyorum ama olmuyor neden olabilir yardımcı oalbilirseniz sevinirim..şimdiden teşekkürler
Nemesis linki uçmuş ama Allah'tan arşivde vardı. Yazılım güncellicez derken telefon almanca oluyordu. Ne güzel anlatmışsın; eline, koluna sağlık kardeşim...
Telefonunuz nemesisle bağlantı kurmuyorsa veya internet olmayan bir yerde yazılım yukleyecekseniz bu linkten yükleyin .Süper hızlı ve istediğin telefon modeli ve rengine göre son yazılımlar.
arkadaşlar çok güzelde yetersiz bende E51 nokıa var ama bi güncelleme yaptım yazılımdan sonra hiçbi şekilde olmuyo nemsis'i kullandım lakin imei okurken eror verdi yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar çok güzelde yetersiz bende E51 nokıa var ama bi güncelleme yaptım yazılımdan sonra hiçbi şekilde olmuyo nemsis'i kullandım lakin imei okurken eror verdi yardımcı olursanız sevinirim
hocam N85 için yeni guncelleme cıkmıs varmı bunun için yardımcı olabilcek biri aradım fakat bulamadım nette camera ve video gibi ufak sorunları ortadan kaldırıyormus vs bi kac sey daha varmıs yeni guncellemenin içinde fakat bulamadım bi turlu ( acil yardım gelirse sevinirim