Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

n73'ümün yazılımmını güncellemiştim bu konuyu yeni gördüm ve dili türkçeye çevirmek istedim ancak yazılımın güncel olduğu için tekrar yüklemiyor bu durumda yeni sürüm çıkmasınımı bekleyeceğiz. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Kolay gelsin.

lidermay

Üye
arkadaşlar benim telefonum 7610 nasıl türkçe yapabilirim daha güzel ayrıntı verebilirmisiniz

fat347

Üye
n95 8gb son sürümün türkçe kodu 0564947

Test edildi...

onurkula

Üye
ARKADASIM ÇOK TESEKKÜRLER SANA VE DİYER ARKADASLARA

campri

Üye
reinstall secenegi cıkmıyosa napcazz

evet yeniden yükle diye bir seçenek yok sadece çık var yeni güncelleştirme çıkana kadar bekleyecekmiyiz.

n73 telefonumu guncelleştirme yaptıktan sonra reklam gibi olmasın bilgilerden yararlanıp tekrar guncelleştirtikten sonra turkce olarak kullanuyorum saolun warolun

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca yeniden guncelleştirme diyen arkadaşlarım guncelleştirme prıgramını denetim masasından kaldırıp tekrar kurduktan sonra software updater ı masaustunden calıstırın surum ustune yazılsınmı diyecek evet deyin ustune tekrar kurun n73 me telefonuma kurdum oldu

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Herkezin sorunu maxicep farkıyla çözüldü.

cesak

Üye
selam akadaşlar bendeki nemesis programı telefonumu tanımıyor neden acaba yardımcı olursanız sevinirim 5610 xpress music driver tanıtma penceresi açılmıyor direk program çalışıyor

evet beyler saolun telefon çöktü
güncelleme yapmak değil hiç açılmıyor
yani mefta
lütfen yardım edin nokia 6120c

bunu yapınca telefonum garanti kapsamı dışı kalırmı.

arkadaşlar herkese slm. benim de bir n95 8 gb tel. var. orjinal aldım ve türkçeydi. güncelleme yaptıkdan sonra ingilizce oldu. ayarlar kısmında da türkçe seçeneği yok.telefonu orjinal aldıgım halde nasıl bole oldu anlamadım. ama program filan kurarak kod girmek istemiyorum. dili türkçe yapmanın basit bir yolu varmıdır acaba.. teşekkurler...

gasilist

Üye
selam bana nokıa N 96 nın türkçe kodunu gönderebilirmisin, şimdiden teşekkürler emeğe saygılar...

stre

Üye
arkadaşlar o kadar çok soru yazmışsınız ki gerçekten bilen adam bu kadar sorunun içinden bulup cevap veremiyor.
soru şu 6300 7.0 sürümüne yükselttim ing. oldu. nns den dil kodunu değiştirdim bu sefer de en son sürümde diyerek sadece çık tuşuna bastırıyor. bu aşamada nasıl türkçeleştirmek gerekir. ne kadar forum gezdiysem bi cevap bulamadım. yardımı olan arkadaşa şimdiden çok teşekkürler.

bu sorunu yaşşayan birçok arkadaşa da yardımı olur diye düşünütorum...

dur6

Üye
aynı sorun bende de var.. bir çözüm önerebilecek olan var mı acaba..

arkadaşlar nemesis programı error veriyor yardım

çcok tesekkurler valla cok ıyı oldu bunu ogrenmem

kalyoO

Üye
5310 tr olmuyor sadece garantı kapsamındaysa servısıne bedava yaptırılabılır bunun dısında para odemek zorunda garantı dısı olan cıhaz sahıblerı bu program 5310 da ıse yaramıyor...

no-fearr

Üye
n95 8gb son sürümün türkçe kodu 0564947

Test edildi...

kardeş hangi versiyonun bu v30.0.018 in mi yok sa önceki sürümün mü? yardımcı olursanız sevinirim ingilizce kullanmak çok zor na dil gibisi yokkk

no-fearr

Üye
arkadaşlar n95 8gb v30.0.018 i türkçeleştiren varmı var ise hangi kodla türkçeye çevirdiniz yazarsanız sevinirim bildigim kadarı ile daha önceki kodlar olmuyor yardımcı olun ne olur ingilizce kullanmaktan sıkıldım