Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

asibey58

Üye
selam arkadaslar bende 6120c var bilmiyordum dilin degistigini ve guncelleme yaptim :S burda anlatıklarınızı yapmayacalıştım ama galıba yapamadim olmadi bana yardım edecek bi babayigit varmiii??

errdem

Üye
ya kardes sana bişey sorcam bnm tel n73 dedklernı nyapıyorum
ama yazılımı gncelle dediğimde sizni yazlımınız gncl dio n yapmam grkr

V08.30 a yükselttim telefonumu ama bu türkçe olması konusundan haberim yoktu şimdi telefonum İngilizce kaldı ve updater dada tekrar yükle seçeneği çıkmıyor. Bu konuda yardım ederseniz sevinirim....
msn : koksalbuyuk@windowslive.com

XXPOXX

Üye
Vallah ben çok şanslıyım yazılım güncelledim türkçe oldu

pyload

Üye
Arkadaşlar bu yöntemi ben diğer arkadaşların bilgilerindende yararlanarak ve laf aramızda bayağı tırsarak deneme yanılma yöntemiyle yaptım ve sizlerlede paylaşmak istedim.

1- Nokia Software Updater kullanarak versiyonu v 08.30 a yükseltiyoruz.
2- Nemesis Service Suit 10.38.14 programını indirip kuruyoruz ( 12 versiyonu tanımıyor onun için özellikle 14 versiyonunu indirmelisiniz ). Daha sonra Nokia PC Suite den çıkın.
3- Telefonunuz bağlı değilken Nemesis programını çalıştırın ve daha sonra telefonunuzu PC Suite modunda bilgisayara bağlayın. Programın sağ üst kısmındaki büyüteç ikonuna tıklayın ve 1 dk civarı bekleyin. Çıkan menüdeki Phone Info seçeneğini tuşlayın. Sol alt tarafta read diye bi yazının çıkması lazım. Sağ taraftaki kutucuklarda hiç bir şey yazmamaktadır buradaki Produtc Code seçeneğinin yanındaki kutucuğu işaretleyin ve alttaki read seçeneğine basın. Bastıktan sonra Produtc Code kısmındaki yere 0556214 kodunu yazıp write seçeneğine basın. Daha sonra read seçeneğine basarak kontrol edin.
4- Daha sonra Nokia Software Updater kullanarak versiyonu tekrar yüklüyoruz. Yükledikten sonra telefonumuzun versiyonu yükselmiş ve türkçeleşmiş ancak vodafonun menüsü olan bir hal almış olacak. Ama siz korkmayın ben buradayım
5- Tekrar Nemesis Service Suit 10.38.14 programını üstte anlattığım gibi açıp telefonu bağlıyoruz ve aynı aşamaları yapıyoruz ancak bu defa Product Code kısmına 0549720 kodunu giriyoruz ve write kutucuğuna basıyoruz.
6- Daha sonra yine Nokia Software Updater kullanarak versiyonu tekrar yüklüyoruz. Yükledikten sonra telefonumuzun versiyonu yükselmiş , türkçeleşmiş ve vodafonun menülerinden kurtulmuş oluyoruz.
7- Bu kıyağımı unutmuyorsunuz.

errdem

Üye
ya cevap veren yok mu yardım lutfen

msteber

Üye
abilerim n82 güncelleştirdim ingilizce oldu ne yapmam gerekli allah rızası için yardımm...

ben updater yapmadan önce yedegini almadım nemesitede yolu takip ediyorum ama degişen hiç bir şey yok.sizce bende mi bi anormallik var
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
selam ve dua ile...

bende kulladım 6500 slide için çok memnunum
1- Nokia Software Updater kullanarak versiyonu v 08.30 a yükseltiyoruz.
2- Nemesis Service Suit 10.38.14 programını indirip kuruyoruz ( 12 versiyonu tanımıyor onun için özellikle 14 versiyonunu indirmelisiniz ). Daha sonra Nokia PC Suite den çıkın.
3- Telefonunuz bağlı değilken Nemesis programını çalıştırın ve daha sonra telefonunuzu PC Suite modunda bilgisayara bağlayın. Programın sağ üst kısmındaki büyüteç ikonuna tıklayın ve 1 dk civarı bekleyin. Çıkan menüdeki Phone Info seçeneğini tuşlayın. Sol alt tarafta read diye bi yazının çıkması lazım. Sağ taraftaki kutucuklarda hiç bir şey yazmamaktadır buradaki Produtc Code seçeneğinin yanındaki kutucuğu işaretleyin ve alttaki read seçeneğine basın. Bastıktan sonra Produtc Code kısmındaki yere 0556214 kodunu yazıp write seçeneğine basın. Daha sonra read seçeneğine basarak kontrol edin.
4- Daha sonra Nokia Software Updater kullanarak versiyonu tekrar yüklüyoruz. Yükledikten sonra telefonumuzun versiyonu yükselmiş ve türkçeleşmiş ancak vodafonun menüsü olan bir hal almış olacak. Ama siz korkmayın ben buradayım
5- Tekrar Nemesis Service Suit 10.38.14 programını üstte anlattığım gibi açıp telefonu bağlıyoruz ve aynı aşamaları yapıyoruz ancak bu defa Product Code kısmına 0549720 kodunu giriyoruz ve write kutucuğuna basıyoruz.
6- Daha sonra yine Nokia Software Updater kullanarak versiyonu tekrar yüklüyoruz. Yükledikten sonra telefonumuzun versiyonu yükselmiş , türkçeleşmiş ve vodafonun menülerinden kurtulmuş oluyoruz. aynısını uygulayın

tegoncam

Üye
eee nerden yapılıyor bu meleeet arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

deni yorum olmayyaaaaa

olmadı

batualp

Üye
benim telim n73 bana n 73 ün tr ayarları lazım hang, siteden nerden nasıl yapmam lazım

Arkadaşlar bende E65 güncelleme mağdurlarından biriydim. Gittim bi bayiye 40 ytl istedi. dedim nette varmıdır bu? dedi varda sen bulamazsın saol dedim. kardeşler emeklerinize ellerinize sağlık 40 ında 50 sinde değilimde o adamın yapacağı da buydu eminim babalar gib türkçe en son sürüm hemde daha hızlı hepinize teşekkurler belki lazım olur E65 türkçe dil paketi için produce code:0515279: EURO 2 TURKEY Red/Silver saygılarla...

yha nasıl yaptınız bende 5610 xm kullanıorum kırmızı v 08.30 RM 242 yüklendi türkce kodu lazım ! bide her versiyonun türkce kodları aynımı versiyon degistikce kodlarda degisiyormu acil cvp yazın ltfen kullanamıorum telimiiiiii

Arkadasim ben buldum 6120 nin tr kodu iste bu.
0546328 Euro2

Ben denedim ...
bunu nereye yazacaz

ALLAH razı olsun gardaşım. Ömrümü yedi bu TÜRKÇE yapma işi.

gopuk

Üye

eline saglık gercekten cok güzel bi acıklama dediklerinin aynısını harfiyen yerine getirdim ve sonuc mukemmel tekrardan eline saglık

00017

Üye
Acıklama ve programlar için teşekkürler

6500'da denedim oldu.Emeğinize, elinize sağlık diyorum.Teşekkürler..

ben bu kodlardan felan birşey anlamadim

İtalyada kalıyorum ve N73 satın aldım, fakat türkçesi olmadığı için zorlanıyorum

Acaba bu n73 telefonumu nasıl türkçe yapcam?

yukardaki adımları takip ettim, 0518135 Turkey Kodunu girdim ve software update tıkladığımda güncelleme bulunmadığını söylüyor

yardımcı olurmusunuz lütfen?

// ARKADAŞLAR HALLETTİM ÇOK SAĞOLUN. HEPİZE SAYGILAR