Yazılım güncelleme internet bağlantısı istiyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım güncelleme internet bağlantısı istiyor mu?
benim n8 de başlardaki güncellemeleri yaptım fakat o kadar kişi demiş şu çıktı bu çıktı diye, baktım bende yok. sanırım çoğu kişide de yok.

acaba diyorum, bağlantı mı istiyor? yoksa neden bulmadı?

bu güncellemeleri başka şekilde de yükleyebilirmiyiz telefona?

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
yazılım güncellemeye girince uygun güncellemeler listesi yenileniyor diye bişi çıkyır mu o çıkıyorsa bağlantı var demektir

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
    Konu Sahibi
yazılım güncellemeye girince uygun güncellemeler listesi yenileniyor diye bişi çıkyır mu o çıkıyorsa bağlantı var demektir

evet hep çıkıyor o. bağlantı olmasada çıkıyor. ama birşey bulamıyor :S

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
bağlantı ister sonuçta güncelleme için bi yere bakması lazım.. başka yerde yapabilirsin bilgisayar ile yapabilirsin.. nokia updater ile telefonu bilgisayara bağlayarak yapabilirsin.. yani en azında bu söylediklerim s60v5 ve s60v3 de oluyo s^3 de farklı olcağını sanmam..:D

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
    Konu Sahibi
bağlantı ister sonuçta güncelleme için bi yere bakması lazım.. başka yerde yapabilirsin bilgisayar ile yapabilirsin.. nokia updater ile telefonu bilgisayara bağlayarak yapabilirsin.. yani en azında bu söylediklerim s60v5 ve s60v3 de oluyo s^3 de farklı olcağını sanmam..:D
:ah tabi ya bende öyle düşünmeye başlamıştım artık. hiç birşeyi bulmuyordu :D teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt