Yazıklar olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peace_for_fight

peace_for_fight

Üye
    Konu Sahibi
Yazıklar olsun
Ulu Önderimiz Atatürk’ün hayatının anlatıldığı Mustafa filmine önce sponsor olup sonra geri çeken Turkcell'le ilgili bugün Vatan gazetesinde çıkan yazının adresini paylaşıyorum hepinizin görmesi lazım. Hazır numara taşıma da başlamışken Atatürk’le ilgili böyle düşünen bi şirkete hepimiz tavrımızı göstermeliyiz :@

yazının tamamı için bakabilirsiniz

omayra

Üye
Üzüntü verici... Turkcell bu ülkede Mustafa Kemal Atatürk'ün "düşmanı" sayılabilecek büyük bir topluluk olduğu öngörüsünde. Gerçekten Mustafa Kemal'i sevmeyen bir kitle var, bu bir gerçek ama, sponsorluğunu çekecek kadar, Turkcell'in gelirlerini azaltacak kadar çok mudur bu kitle? Eğer öyle ise, bu bizim için oturup ciddi ciddi düşünülmesi gereken bir konu!

nemkate

Üye

HARBİKIZ

Üye
Biz Türk milleti ne kadar kolay gaza geliyoruz yahu... Turkcell'in anasayfasına girin bir bakın. Ben de sizin gibi şaşırmıştım hemde bir Turkcell çalışanı olarak, ama işin içyüzünü görünce düşüncelerim değişti. Sandığınız gibi değil, girin okuyun.

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Bazı yayın organlarında Turkcell’in ‘Mustafa’ filmine sponsor olmamasıyla ilgili çıkan haberler gerçeği yansıtmamakta ve kamuoyunu yanlış yönlendirmektedir.
Ülkemizin kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün dünya tarihinin en önemli liderlerinden biri olduğunu, hem yurt içinde hem de yurt dışında tanıtacak projeler bizi heyecanlandırdığından ‘Mustafa’ filminin sponsorluk önerisini değerlendirdik.
Çalışmalarına saygı duyduğumuz proje yapımcısıyla yaptığımız ön görüşmelerde, filmin beklentimiz yönünde Atatürk’ün liderliğini, dehasını ve kahramanlığını dünyaya tanıtmaktan çok, Atatürk’ün özel hayatına odaklanan bir film olduğunu görünce projede yer almayı tercih etmedik.
Gelecekte de, Ulu Önder Atatürk’ü dünyaya tanıtacak ve tarihin en önemli liderlerinden biri olduğunu vurgulayacak projeleri desteklemekten gurur duyacağız.
Kalbi Türkiye’ye hizmet için atan Turkcell ailesi olarak ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz.
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Türkceli karalama kampanyası inanmayın arkadaşlar böyle şeylere

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
aynen bencede

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Yukarıdaki haberden bir satır
Ancak Turkcell yönetiminde filmi izledikten sonra ortaya çıkan ve sponsorluktan da geri adım atılmasına neden olan görüş şuydu: “Bizim Turkcell olarak toplumun her kesiminden müşterimiz var. Böyle bir filme sponsor olarak müşterilerimizin bir kısmını karşımıza alma riskini üstlenemeyiz.

Durup dururken böyle haber çıkmadı herhalde bence Turkcell günah çıkartmaya çalışmış yazıklar olsun koskaca Turkcell 'e yakışmadı :@ yeterki cepleri dolsun onların dini imanı Allah 'ı Kitabı vatanı para :@:@

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Yukarıdaki haberden bir satır
Ancak Turkcell yönetiminde filmi izledikten sonra ortaya çıkan ve sponsorluktan da geri adım atılmasına neden olan görüş şuydu: “Bizim Turkcell olarak toplumun her kesiminden müşterimiz var. Böyle bir filme sponsor olarak müşterilerimizin bir kısmını karşımıza alma riskini üstlenemeyiz.

Durup dururken böyle haber çıkmadı herhalde bence Turkcell günah çıkartmaya çalışmış yazıklar olsun koskaca Turkcell 'e yakışmadı :@ yeterki cepleri dolsun onların dini imanı Allah 'ı Kitabı vatanı para :@:@

ona bakarsan arkadaşım turkcell futbol liginde birçok takıma sponsorluk yapıyor. zaten ligin adından da belli. hem sponsor olmamalarının nedeni atatürkün yaptığı kahramanlıklar değil onun hayatının anlatılmasıdır.

Lion Heart

Lion Heart

Üye
İşin içinde iş var. Doğan grubuna Turkcell reklam vermediği için maksatlı olarak çıkarılıyor bu haber...

Solamente

Üye
Ya ne alaka Doğan grubuyla saçma sapan yerlere saptırılıyor. Resmen vicdan yapmış
Ama bi gerçek var ki kaçınılmaz bu ülkede Atatür'ü sevmeyenden çok seven var turkcell o riskide göze alamaz sadece insanların tepkisini aldılar ne oldu başka aman Turkcell sponsor olmamışta film vizyona çıkmıyormu Güler Sabancıyı canı gönülden tebrik ediyorum.

cool_eagle

Üye
ya tabi herkes cebine bakacak sizde cebinize bakmıyomusunuz. kim ne derse desin herkes işine geleni kullanır
ama bencede karalama turkiyenin çoğu projesinde turkcell in adını duyuyoduk yani

piri.reis

piri.reis

Üye
diğer operatöre gitmek isteyenler gidebilir. kalan sağlar bizimdir.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bu oyuna gelip de Turkcell hattını değiştirmek isteyenler ve bu düşüncede olan kişiler Numarasını taşısınlar. Bilal abim demiş zaten. Giden gitsin kalan sağlar bizimdir...

POWER

POWER

Üye
Ben hala aynı mantıktayım. Forever Turcell(Kampus tarifesi devam ettiği sürece:ehe) 8 yıllık hattımı böyle karalama kampanyalarına alet etmedim hiçbir zaman ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...