yazıda değişiklik yapamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
yazıda değişiklik yapamıyorum
yazdığım yazıların rengni değiştiremiyorum ve smile koyamıyorum hiç biri etkin olmuyor:(

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İnternet Tarayıcınız ne ?

Doğan

Üye
arkadasım internet explorer kullanıyosan bide bunun 6.0 ını kyullanıyosan yapamazsın..!bide moziilada ve chrome da dene ;) veya;

kod yazmayı biliyosan onu yaz :P

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
ama sürekli kullanıyordum :(

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Şuan şirketteyim ama akşam bakarız tamam mı... ;)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Operayı tavsiye ederim

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Durum nedir? :hmmm

Ozan

Ozan

Admin
Operayı tavsiye ederim
Opera gelişmiş vbulletin editörü desteklemiyor dolayısı ile yine yaptıgınız tüm degisiklikleri anlık degik kod olarak görüyorsunuz örneğin ... gibi kodlar görüyorsunuz . Normalde direkt word de yazı yazarkenki degisiklikler gibi gerçeklesir islemler

Bunun için firefox yada internet explorer kullanmanızı öneririm

Onun dısında, internet explorer 6 da da editörlerin kullanılabilir durumda oldugunu söyleyebilirim yani bir uyumsuzluk yok diye biliyorum

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Benim de Çok Sık Karşılaştığım Bir Durum..
Genelde Resetliyorum Bilgisayarı Halloluyor..

Ozan

Ozan

Admin
İlginç ...

Nasıl oluyor biraz anlatın inceleyelim ..
Öyle reset atmaya falan gerek yok

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
İnternet Kafeden Bağlandığım İçin Bilgisayardan Kaynaklanıp Kaynaklanmadığını Bilmiyorum..

Son Zamanlarda Olmamakla Beraber Önceleri Çoğu Zaman Bilgisayarı Açtığımda Herhangi Bir Konuya Yorum Yazdığımda Veya Konu Açtığımda Mesaj Panelinin Butonlarının Aktif Olmadığını Görüyordum..

Bilgisayarı Resetledikten Sonra Aynı Sorunu Yaşamıyordum..

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Aslında aynı durum bendede arada oluyor mozillayı kullanmama rağmen mesaj yazma bölümümde yazdığım bir yazının rengini ve kalınlığını değiştirmek istediğimde o bölüm için ayrılmış kısımların aktif olmadıklarını görüyorum yani o kısımların üstüne geldiğinde hiç bir şey değişmiyor ama heralde Nadide'deki sürekli bir durum....

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Bu Arada Bilgisayarda İnternet Explorer 6 Yüklü..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
İnternet Kafeden Bağlanıyorum Ozan Ben Pek İlgilenmiyorum Bu Gibi Konularla.. :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Opera gelişmiş vbulletin editörü desteklemiyor dolayısı ile yine yaptıgınız tüm degisiklikleri anlık degik kod olarak görüyorsunuz örneğin ... gibi kodlar görüyorsunuz . Normalde direkt word de yazı yazarkenki degisiklikler gibi gerçeklesir islemler

Bunun için firefox yada internet explorer kullanmanızı öneririm

Onun dısında, internet explorer 6 da da editörlerin kullanılabilir durumda oldugunu söyleyebilirim yani bir uyumsuzluk yok diye biliyorum

Bilgi için Teşekkürler,ben önceden onu kullandım bi kaç gün sanki bu durumla karşılaşmamış gibi geçti ,FireFox'u hiç kullanmadım internet explorer 7 yi kullanmaya devam ediyorum...Bir sorun olmadı.:)

Negative

V.I.P Üye
Sıfır kurulmuş windows xp üzerindeki internet explorer 6 yı şu anda deniyorum ve herhangi bir problem yok . Tespit edemedim henüz ..

FerreT

FerreT

Üye
.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt