Yazıcıya format atmayı bilen varmı :D

Sponsorlu Bağlantılar

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
    Konu Sahibi
Yazıcıya format atmayı bilen varmı :D
:bann::bann::bann::bann:hp F2100 yazıcım var fişe takıyorum sürekli hata veriyor kartuş takılıyor kağıt sıkışıyor sürekli takır tukur sesler çıkartıyor bni deli ediyor format atarsam yada resetliyebilirsem düzelirmi :@:bann::bann::bann:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Zannetmiyorum...Formatla veya resetle alakalı bir durum olamaz...Genelde birden fazla yazdırma yaptığınız zaman yazıcı böyle sorunlar verebiliyor...Bu durumun yazılımla bir alakası olamaz...En iyisi bir teknik servise gönderin...

Doğan

Üye
katılıyorum bazen yazıcılara aşırı yüklenme yapılınca böyle şeyler olabiliyor bence yazıcınızı sökün pc'nizden sonra driveri silin tekrar yükleyin yükledikten sonra pc'ye res. atın sonra pc açılınca yazıcınızın kablosunu takın tekrar pc'ye ve deneyin umarım olur :)

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
    Konu Sahibi
eet haklısınız bn yazdırmıyor die birden fazla dosyayı üst üste yazdırmaya çalışıyorum teknik sorun olamaz daha bir defa kartuş doldurttum cok az kullandım

djserkan37

djserkan37

Üye
Yazıcıyada Format Atılıyomu?

emre1661

Üye
Atılıyor kardeşım eger canon pıxma kullanıyorsan açma kapa dugmesının hemen solunda (kırmızı) bır dugme olucak ona 10 sanıye basılı tutarsan yazıcın fabrıka ayarlarına gerı donecektır. Hadi kolay gelsin ;)

Perfect!

Üye
yazıcı multi func. Sa yazdırma ayarları üzerindeki ekrandan değişir. Kartuş sesi kağııt sıkşması donanımsal sonuçta yazıcı format filan olmaz.

chatlaq_izmitli

chatlaq_izmitli

Üye
kardesim ben yazıcı fotokopi işi de yapıyorum eger kartuşlu yazıcı kullanıyorsan en az haftada 3-5 kopya almalısın kartuşların murekkebi donmasın ve kartuşları 2 defadan fazla doldurmak zararlıdır kartuşları taktıgın kafa bozulur ve ordakı saga sola hareket ettirin zincir kopar.

Makinadan ses cıkıyor kagıt sıkısıyor demişssın evet normaldir gun içinde ilk acıldınmı öyle yapar bu buyuk ihtımalle makinanın bakımsızlığındandır formatla hersey düzelseydı önce türklere atılmalı formatki akılları belden aşağı olmasın çaktın bişi olursa msj at donerım