bilal66900
Üye
yazıcımı kuramıyorum yardım
üslerim ve tertiplerim
elimde bir yazıcı var ama birisinden aldığım için kurulum cd si yok yazıcı hl-2040 laser printer
şimd kablolarını filan bagladım açtım ama denetim masasında şöyle bir şey gosteriyor
ve bir şeyi çıkartmak istidegimde (ctrl-p yani) çıkarma yeri açılıor ama yazdıra tıkladıgımda şu hatayı alıyorum
yazdıra tıklıyorum şimdi
printer not activited error code -41
ne yapmam lazı yarına ödevim yetişecek yoksa ''0'' alırım
şimdiden teşekkürler...
- - - Eklendi - - -
güncelll
elimde bir yazıcı var ama birisinden aldığım için kurulum cd si yok yazıcı hl-2040 laser printer
şimd kablolarını filan bagladım açtım ama denetim masasında şöyle bir şey gosteriyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve bir şeyi çıkartmak istidegimde (ctrl-p yani) çıkarma yeri açılıor ama yazdıra tıkladıgımda şu hatayı alıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yazdıra tıklıyorum şimdi
printer not activited error code -41
ne yapmam lazı yarına ödevim yetişecek yoksa ''0'' alırım
şimdiden teşekkürler...
:confused:
- - - Eklendi - - -
güncelll
rinter yazıcı tamir servisi ankara,yazıcı tamir ankara,printer servis ankara,yazıcı servis ankara,printer tamir ankara,hp yazıcı servisi ankara,hp printer tamiri ankara,xerox printer servisi ankara,xerox yazıcı tamiri ankara,samsung printer yazıcı servisi ankara,samsung yazıcı tamiri ankara,lexmark printer yazıcı tamir servisi ankara,brother yazıcı printer tamir servisi ankara,oki printer tamir servisi ankara,toner kartuş dolum dolumu ,kızılay, ulus, sıhhıye, tunalı, cebeci,oran,turan güneş,atatürk bulvarı,mamak,ümitköy,konutkent,bahçeli,emek,dışkapı,ankara,toner dolumu rüzgarlı,ankara,lazer yazıcı tamir,ulus,ankara,faks tamiri ankara,faks servisi ulus,ankara,brother yazıcı toneri,ankara,oki printer toner, ankara,yıldız,etlik,keçiören,hasköy,dikmen,balgat,öveçler,gölbaşı,çukurambar,maltepe,gmk,a paşa,beysukent,bilkent,birlik mahallesi,gop,k dere,kavaklıdere,ankara,tunalı hilmi,caddesi,cinnah,atakule