Yazı yerine garip şekiller çıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

mahmet96

Üye
    Konu Sahibi
Yazı yerine garip şekiller çıkıyor
Arkadaşlar sorunumu şöyle anlatayım iki üç gündür ne olduysa bilgisayarımda simgelerin üzerine geldiğimde o simgeyi tanımlayıcı yazılar çıkar ya, o yazılar çok anlamsız şekiller halinde çıkıyor. Mesela sağ alttaki tarihin üzerine geliyorum saçma sapan şeyler çıkıyor. İnternet penceresinde de aynı durum geçerli herhangi bi simgenin üzerine geldiğimde sflbvopdfo gibi şeyler çıkıyo. Bilen gören duyan varsa lütfen yardımcı olsun.

kol@j

kol@j

Üye
yazılım zarar görmüş gibi me geldi ya da virüs/solucan gibi yabancı bir yazılım var gibi...

anti virüs taramasından geçir diyecem de yıpranma fazla gibi ... format atıver bence...

ßUr@k

ßUr@k

Üye
bncede format at

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Combofix Programını Çalıştır Sistemi Geri Yüklesin ;) Sana Formatsız Çözüm ;) Fakat İşletim Sisteminin Bulunduğu Yerel Disk'deki Verilerin Çoğu Kaybolacak,Önce O Verileri Yedeklemeni Öneririm :)

mahmet96

Üye
    Konu Sahibi
bugün virüs tarattım bi şey bulamadı. formattan başka çözümü yok mudur arkadaşlar?

melancholy11

melancholy11

Üye
format (Y)

Symbianist

Symbianist

Üye
veya sistem geri yüklemeyi dene. tabi geri yükleme noktası nereye kadar gider bilemem. bir bak istersen bu sorunla ilk ne zaman karşılaştığını hatırla o tarihe geri yükle ve adam akıllı bir antivirüs kur. olmazsa da format atarsın

Üst Alt