Yazı tipiyle ilgili program

Sponsorlu Bağlantılar

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
Yazı tipiyle ilgili program
beyler ben ne telefona bisi atmaktan flash vb anlarım nede yazı tipini değiştirmeyi becerirm bana yazı tipini bastımı değiştiricek bi program lazım Oraya onu Buraya bunu at falan demeyin ne vaktim var nede becerebilirim ben.bastığımda değişmesi lazım bilmem anlatabildim mi bu arada telefonum n8

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
Peki eski haline getirmek istersek sorun yaşarmiyiz ?

asigsasi

asigsasi

Üye
program dan varsayılanı seçtiğin zaman eski haline döner

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah çok güzel oldu bu peki fontlara bakıyorumda resimli örnek verebilen bi yorum konu falan bulamadım mobildeyim site falan bulursan link atarmsn :) bu siteyi seviyorum ilgi anında geliyo

asigsasi

asigsasi

Üye
yukarıdaki font zoomer programı ile ön izlemeleri görebilirsin

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
ben anlatamadm sanırım bu fontların dışında güzel font bulabilirmiyim ? Adam font bu deyip atmış görmeden nasıl olduğunu bilmeden Niye indireyim ki :)

asigsasi

asigsasi

Üye
programda 145 tane font olması lazım ve programın ön izleme özelliği mevcut illa ki görmeden denemezsin fakat program ile ön izlemelere bakarsın

manolyam63

manolyam63

Üye
cok guzel bırsey...

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
programda 145 tane font olması lazım ve programın ön izleme özelliği mevcut illa ki görmeden denemezsin fakat program ile ön izlemelere bakarsın

çaban için çok çok teşekkür ederim ilgilendiğin için çok sağol ama symbianpro adındaki arkadaşın gönderdiği uygulamayı indirdim ve onda font sayısı 25 tane kadar dediğin kadar font yok bulup yükleyeyim ddimde görmeden indirmek istemiyorum indirip fontlara atıp programdan tek tek bu güzel bu değil diye bakmak çok sıkıntılı iş demek istediğim fotoğraf olsun mesela bi tane bu font bu linkte desin beğenen indirsin, sadece benim meselem değil eminim bi çok kişide merak ediyodr Ayrıca tekrar tekrar ilgn için teşekkürler

asigsasi

asigsasi

Üye
senin telefon hacklı değil mi

- - - Eklendi - - -

yazı ekran dil bölümünü dolaş

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
Heh bunu arıyodm :) telefona font atmayı yeni öğrenen bi adamın Telefonu nasıl hackli olsun :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
eger bilgisayarın varsa windows sistemli

bilgisayar-c-windows-fonts içinde 260 adet font mevcut ve ön izlemeleri ile :)

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
Sen adamın dibisin :)

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
asigsasi

asigsasi

Üye
benden bu kadar :)

MaxipmaN

Üye
nasıl yani o fontlar telefonda kullanılabiliyor mu nereye atıcaz gömecek miyiz?

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

aydınlıı

Üye
vay be tesekurler isa bey

Takipçi Satın Al

Üst Alt