• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Yaza Damgasını vuracak şarkı (DJ Tuncay Summer Dance)Önce Dinle Beyenirsen İndir

Sponsorlu Bağlantılar

producertuncay

producertuncay

Üye
    Konu Sahibi
Yaza Damgasını vuracak şarkı (DJ Tuncay Summer Dance)Önce Dinle Beyenirsen İndir

• Beğen
Tepkiler: blackwhite_52, mazlum1790, Lord_oF_Dark ve 6 diğerleri

producertuncay

producertuncay

Üye
    Konu Sahibi
Bu güzel şarkıya yorum yokmu?

dj_tiesto86

Üye
paylaşım icin sağol emeğine sağlık parca güzel

borisu

borisu

Üye
introdan sonra güzel bir parça gelicekmiş hissi verse de müzik devam edince bişeler çıkıyo ortaya.Ben bu kadarını da üretemem sonucta eline sağlık..

ibrahim_akkaya

ibrahim_akkaya

Üye
kardeşim süper ötesi bi şarkı olmuş başarılarının devamını diliyorum:oke:

producertuncay

producertuncay

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkürler bşaka yorum yokmu

ozgurmen

ozgurmen

Üye
Hakkatten yaza damgasını vuracak cinsten müzik emeğine sağlık
devamını beklıyoruz

poker face

Üye
ulan şanş işte boşu boşuna üye olduk dinlemek için remix bu sadace

producertuncay

producertuncay

Üye
    Konu Sahibi
ulan şanş işte boşu boşuna üye olduk dinlemek için remix bu sadace
Ben remix yapmam bu şarkıda remix değildir. Boşu boşunada Üye olunmaz bir foruma elbet yapacak birşeyler bulursun

djako

Üye
kardesım kusura bakmada bu parca ölü sen bana msn wer ben sana remıxlerımı atımda cos !!!

emo67

emo67

Üye
emeğine sağlık gzl çalışma:coold:

turquoise33

Üye
teşekkürler arkadaşım bu tür çalışmaların devamını bekliyorum

abdullaharslan5

Üye
paylaşım için sağol

mustafa4554

Üye
djako ben sana msn adresımı vereyım muzıklerı atta dınlıyeyım bakam arabam var bıde cok saglam settım var ama muzık bulamıyorum nedense djako sende hbr beklıorum bakk..

--------------- Ekleme ---------------

djako ben sana msn adresımı vereyım muzıklerı atta dınlıyeyım bakam arabam var bıde cok saglam settım var ama muzık bulamıyorum nedense djako sende hbr beklıorum bakk.. ya msn adresım [email protected]....

Üst Alt