spy ghost Üye haydaravısyon' Alıntı: Yaz aşkarı çok kötü oluyor Genişletmek için tıkla ... adı üstünde: yaz aşkı yani süreceği birkaç ay belki o da yok haftalık
haydaravısyon' Alıntı: Yaz aşkarı çok kötü oluyor Genişletmek için tıkla ... adı üstünde: yaz aşkı yani süreceği birkaç ay belki o da yok haftalık
M. tAHA Üye Konu Sahibi abi siz yazdıgımdan beter çıktınız ya - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Benim kız bırakmaz beni ya..Ben asılamıyacam Genişletmek için tıkla ... yaş kaç - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: Yaz aşkarı çok kötü oluyor Genişletmek için tıkla ... senin imzaya hastayım be
abi siz yazdıgımdan beter çıktınız ya - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Benim kız bırakmaz beni ya..Ben asılamıyacam Genişletmek için tıkla ... yaş kaç - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: Yaz aşkarı çok kötü oluyor Genişletmek için tıkla ... senin imzaya hastayım be
N1C<-lazımdeğil Üye M. tAHA' Alıntı: abi siz yazdıgımdan beter çıktınız ya - - - Eklendi - - - yaş kaç - - - Eklendi - - - senin imzaya hastayım be Genişletmek için tıkla ... adam ağır abaza
M. tAHA' Alıntı: abi siz yazdıgımdan beter çıktınız ya - - - Eklendi - - - yaş kaç - - - Eklendi - - - senin imzaya hastayım be Genişletmek için tıkla ... adam ağır abaza
M. tAHA Üye Konu Sahibi N1C<-lazımdeğil' Alıntı: adam ağır abaza Genişletmek için tıkla ... tövbe estağfurullah o ne demek şimdi
N1C<-lazımdeğil' Alıntı: adam ağır abaza Genişletmek için tıkla ... tövbe estağfurullah o ne demek şimdi
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap M. tAHA' Alıntı: tövbe estağfurullah o ne demek şimdi Genişletmek için tıkla ... TDK'ya göre: Abaza özel, isim Genişletmek için tıkla ...
M. tAHA' Alıntı: tövbe estağfurullah o ne demek şimdi Genişletmek için tıkla ... TDK'ya göre: Abaza özel, isim Genişletmek için tıkla ...
M. tAHA Üye Konu Sahibi symbian.forever' Alıntı: Boşver sen kafanı yorma Genişletmek için tıkla ... tamam