ka_za Üye emre641996' Alıntı: Ona daha var bu yaz şunu bi halledeyim =) Genişletmek için tıkla ... Ygs nin çok boş ve zaman kaybı bir sinav oldugunu cikisinda farkediyor herkes
emre641996' Alıntı: Ona daha var bu yaz şunu bi halledeyim =) Genişletmek için tıkla ... Ygs nin çok boş ve zaman kaybı bir sinav oldugunu cikisinda farkediyor herkes
KayraBey Üye Gençler sakin olun bakiyim.bu bölümde yetkim yok ama bu heryerde çıkar herkese uygulanır yani
KayraBey Üye doctorrr' Alıntı: Yemiştim ben de heralde o sopadan. Genişletmek için tıkla ... Ac bakayım sirtini
x-scarface Üye doctorrr' Alıntı: Sen gel Alanya'ya Kleopatra Plajı'na götüreyim seni, yaşam enerjin, libidon tavan yapar. Genişletmek için tıkla ... Beni götürünmü kilooputraya beybi
doctorrr' Alıntı: Sen gel Alanya'ya Kleopatra Plajı'na götüreyim seni, yaşam enerjin, libidon tavan yapar. Genişletmek için tıkla ... Beni götürünmü kilooputraya beybi
doctorrr Üye x-scarface' Alıntı: Beni götürünmü kilooputraya beybi Genişletmek için tıkla ... Senin zaten yazın meskenin değil mi orası üstad
x-scarface' Alıntı: Beni götürünmü kilooputraya beybi Genişletmek için tıkla ... Senin zaten yazın meskenin değil mi orası üstad