Yaylalar Yaylalar... Praetor Gider Askereeee Diloo Diloooo Yaylalar...

Sponsorlu Bağlantılar

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Necmati™;2998948' Alıntı:
İnşallah İnşallah :naughty:
bak abimin 4 ay oldu bile hiç birşey anlamadık :)

Bunu abine de söylemediniz umarım... :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Asker psikolojisini anlamak ta çok zor cnm..."çok özledim seni" vs.. desen "beni özlüyolar üzülüyolar" diye düşünüp üzülebilir,"yok yok hiç üzülmüyoruz merak etme sen kafan rahat olsun" diye teselli verince de "ooo beni unutmuşlar bile" diye üzülebilirler... :D :D

Necmati

Necmati

Üye
Asker psikolojisini anlamak ta çok zor cnm..."çok özledim seni" vs.. desen "beni özlüyolar üzülüyolar" diye düşünüp üzülebilir,"yok yok hiç üzülmüyoruz merak etme sen kafan rahat olsun" diye teselli verince de "ooo beni unutmuşlar bile" diye üzülebilirler... :D :D
ya geçen gün şakasına takılıyom ablamın sözü vardı..
hadi neden gelmiyon dedim ordan buraya metrobüs yok mu diye falan takıldım..
bana küs hala bu kadar kızacağını bilseydim demezdim..
ama askerden askere fark oluyor tabii
abim gibi korkak olanlar :hmmm kendini daha iyi yerlerde görenler
dediğin gibi psikolji her zman önemli :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Abin nerede askerlik yapıyor kardeşim .?

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye

Haklısın.. Her Olayda Üzlüyorlar :D Öylede Desen Böylede Desen :)

Necmati

Necmati

Üye
DiaBLoS™;2998983' Alıntı:
Abin nerede askerlik yapıyor kardeşim .?
acemilik balıkesir'di şu an erzincan :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Necmati™;2998977' Alıntı:
ya geçen gün şakasına takılıyom ablamın sözü vardı..
hadi neden gelmiyon dedim ordan buraya metrobüs yok mu diye falan takıldım..
bana küs hala bu kadar kızacağını bilseydim demezdim..
ama askerden askere fark oluyor tabii
abim gibi korkak olanlar :hmmm kendini daha iyi yerlerde görenler
dediğin gibi psikolji her zman önemli :)

Yok ya nie korkak olsun...askerlik sonuçta evdeki sıcak yatağa benzemez...Mevlam hepsini korusun...özellikle de zor şartlar altında askerlik yapan kardeşlerimizi korusun...

sadece kafaya çok takmasınlar yeter...Allah ın izniyle su gibi geçer gider...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Abin e fazla takılma derim .
Askerden gelince zaten o sana takılacaktır ister istemez . :ehe

Necmati

Necmati

Üye
Yok ya nie korkak olsun...askerlik sonuçta evdeki sıcak yatağa benzemez...Mevlam hepsini korusun...özellikle de zor şartlar altında askerlik yapan kardeşlerimizi korusun...

sadece kafaya çok takmasınlar yeter...Allah ın izniyle su gibi geçer gider...
hah bak en güzel konuya parmak bastın diyom senin dua etmen lazım ya doğudaki abilerimiz ne yapsın ş*refsilerle baş etmek kolay mı orda o soğukta o zorluklarda ..
yinede kime diyom ben benim abi böyle biri işte vurdum duymaz ne desen ona boş .)

--------------- Ekleme ---------------

DiaBLoS™;2998998' Alıntı:
Abin e fazla takılma derim .
Askerden gelince zaten o sana takılacaktır ister istemez . :ehe
takılsın takılmasın demiyom ama kafaya neden takıyor anlamış değilim :hmmm

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Haklısın.. Her Olayda Üzlüyorlar :D Öylede Desen Böylede Desen :)

en iyisi her ikisini de söyleyip şaşırtmak... :ehe

Necmati™;2998990' Alıntı:
acemilik balıkesir'di şu an erzincan :)

Benim kardeşim de tam tersi şekilde yaptı...önce Erzincan sonra Balıkesir Burhaniye... :) Erzincan soğuk...kulakları yanmıştı hep soğuktan...12 kilo vermişti...

Necmati

Necmati

Üye
en iyisi her ikisini de söyleyip şaşırtmak... :ehe

Benim kardeşim de tam tersi şekilde yaptı...önce Erzincan sonra Balıkesir Burhaniye... :) Erzincan soğuk...kulakları yanmıştı hep soğuktan...12 kilo vermişti...
benim abimin kilo problemi vardı geç gitti..
zar zor aldılar o kalıpla orda üşümez bence :d:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Necmati™;2999001' Alıntı:
hah bak en güzel konuya parmak bastın diyom senin dua etmen lazım ya doğudaki abilerimiz ne yapsın ş*refsilerle baş etmek kolay mı orda o soğukta o zorluklarda ..
yinede kime diyom ben benim abi böyle biri işte vurdum duymaz ne desen ona boş .)
takılsın takılmasın demiyom ama kafaya neden takıyor anlamış değilim :hmmm

Ya teselli ver tabiki de ama mantık bekleme ondan...yapısı öyleyse sen ne desen de takar kafaya...size düşen onu her şekilde alttan almak ve en güzel sözlerle teselli etmek... :)

Necmati

Necmati

Üye
Ya teselli ver tabiki de ama mantık bekleme ondan...yapısı öyleyse sen ne desen de takar kafaya...size düşen onu her şekilde alttan almak ve en güzel sözlerle teselli etmek... :)
tabiki teselli ediyoruz her her zaman
ama onu öyle bir özelliği var kafaya takıyor kafayı yiyip gelmesse iyidir..

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Allah yardımcısı olsun...

Necmati

Necmati

Üye
sağolun Amin :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Başında azrail gibi bir komutan , üst devre , ortam varsa sende kafaya takarsın . Allah var bunların hiçbirini görmedim , ama halden iyi anlayabilirim rahatlıkla ...
Asker e gidince anlarsın ne demek istediğimi ..:ehe

--------------- Ekleme ---------------

Hadi eyvallah . Ben kaçar .
Keyifli forumlar .

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
hayırlısı olsun Ata abi.. :D nedense konuya girince aklıma kayseri geldi, sana kanımca kayseri çıkacak.. :D

inş uzun muzun çıkmaz 5 ay yapar gelirsin aslında bedelli olayı olsa aslanlar gibi 1 aydada yırtardın da bakalım.. :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Salih Baba™;3000111' Alıntı:
hayırlısı olsun Ata abi.. :D nedense konuya girince aklıma kayseri geldi, sana kanımca kayseri çıkacak.. :D

inş uzun muzun çıkmaz 5 ay yapar gelirsin aslında bedelli olayı olsa aslanlar gibi 1 aydada yırtardın da bakalım.. :D

İnşallah Kayseriye Gelir Nerde O Günler :D

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Ben abimin Doğu'ya düşmesini çok istedim çünkü bizde doğuluyuz ama abim acemi birliğini Sivas'ta yaptı Usta birliği ANkara'ya çıktı Ordan Kosova'ya gönderdiler yani ben Doğu istedim abim nerelere gitti bu işler hiç belli oLmaz ALLAH Bilir neyin ne olacağını sıkmayın canınızı ama Doğu'ya düşersende bilki Doğu eğer çirkin geliyorsa o zman Doğu'yu seversin benim Sülalemdekilerin çoğu Doğu'da yaptı hepside sapasağlam geldi ALLAH Seninde Sapasağlam Gidip Gelmeni Nasip Etsin (.

Üst Alt