Yasminozz
Üye
Necmati™;2998948' Alıntı:İnşallah İnşallah
bak abimin 4 ay oldu bile hiç birşey anlamadık![]()
Bunu abine de söylemediniz umarım...

Necmati™;2998948' Alıntı:İnşallah İnşallah
bak abimin 4 ay oldu bile hiç birşey anlamadık![]()

direk kendisi söylediBunu abine de söylemediniz umarım...![]()

ya geçen gün şakasına takılıyom ablamın sözü vardı..Asker psikolojisini anlamak ta çok zor cnm..."çok özledim seni" vs.. desen "beni özlüyolar üzülüyolar" diye düşünüp üzülebilir,"yok yok hiç üzülmüyoruz merak etme sen kafan rahat olsun" diye teselli verince de "ooo beni unutmuşlar bile" diye üzülebilirler...![]()
![]()
kendini daha iyi yerlerde görenler 
Asker psikolojisini anlamak ta çok zor cnm..."çok özledim seni" vs.. desen "beni özlüyolar üzülüyolar" diye düşünüp üzülebilir,"yok yok hiç üzülmüyoruz merak etme sen kafan rahat olsun" diye teselli verince de "ooo beni unutmuşlar bile" diye üzülebilirler...![]()
![]()
Öylede Desen Böylede Desen 
acemilik balıkesir'di şu an erzincanDiaBLoS™;2998983' Alıntı:Abin nerede askerlik yapıyor kardeşim .?

Necmati™;2998977' Alıntı:ya geçen gün şakasına takılıyom ablamın sözü vardı..
hadi neden gelmiyon dedim ordan buraya metrobüs yok mu diye falan takıldım..
bana küs hala bu kadar kızacağını bilseydim demezdim..
ama askerden askere fark oluyor tabii
abim gibi korkak olanlarkendini daha iyi yerlerde görenler
dediğin gibi psikolji her zman önemli![]()
hah bak en güzel konuya parmak bastın diyom senin dua etmen lazım ya doğudaki abilerimiz ne yapsın ş*refsilerle baş etmek kolay mı orda o soğukta o zorluklarda ..Yok ya nie korkak olsun...askerlik sonuçta evdeki sıcak yatağa benzemez...Mevlam hepsini korusun...özellikle de zor şartlar altında askerlik yapan kardeşlerimizi korusun...
sadece kafaya çok takmasınlar yeter...Allah ın izniyle su gibi geçer gider...
takılsın takılmasın demiyom ama kafaya neden takıyor anlamış değilimDiaBLoS™;2998998' Alıntı:Abin e fazla takılma derim .
Askerden gelince zaten o sana takılacaktır ister istemez .![]()

Haklısın.. Her Olayda ÜzlüyorlarÖylede Desen Böylede Desen
![]()

Necmati™;2998990' Alıntı:acemilik balıkesir'di şu an erzincan![]()
Erzincan soğuk...kulakları yanmıştı hep soğuktan...12 kilo vermişti...benim abimin kilo problemi vardı geç gitti..en iyisi her ikisini de söyleyip şaşırtmak...
Benim kardeşim de tam tersi şekilde yaptı...önce Erzincan sonra Balıkesir Burhaniye...Erzincan soğuk...kulakları yanmıştı hep soğuktan...12 kilo vermişti...

Necmati™;2999001' Alıntı:hah bak en güzel konuya parmak bastın diyom senin dua etmen lazım ya doğudaki abilerimiz ne yapsın ş*refsilerle baş etmek kolay mı orda o soğukta o zorluklarda ..
yinede kime diyom ben benim abi böyle biri işte vurdum duymaz ne desen ona boş .)
takılsın takılmasın demiyom ama kafaya neden takıyor anlamış değilim![]()

tabiki teselli ediyoruz her her zamanYa teselli ver tabiki de ama mantık bekleme ondan...yapısı öyleyse sen ne desen de takar kafaya...size düşen onu her şekilde alttan almak ve en güzel sözlerle teselli etmek...![]()
Salih Baba™;3000111' Alıntı:hayırlısı olsun Ata abi..nedense konuya girince aklıma kayseri geldi, sana kanımca kayseri çıkacak..
![]()
inş uzun muzun çıkmaz 5 ay yapar gelirsin aslında bedelli olayı olsa aslanlar gibi 1 aydada yırtardın da bakalım..![]()