Uzun dönem çıkmaz dostum.%99 ihtimalle uzun dönem çıkar. Maxicep'e ilk 3 ay fazla girme şansın olmayabilir ama sonrasında oldukça bol zamanın olacaktır Ata.

Quo Durum - Army Now şarkı sözleri
yabancı bir ülkede bir tatil, Sam Amca Şimdi teknik ressam, hiçbir şey bütün gün yapmak ama yatakta kalmak, Sen mahallenin kahramanı olmak söylediklerini hatırlıyorum, o gelenin en iyisini yapar, kimse Gülen, sen iyi sol biliyor Eğer Ama, arazi için beklemek gibi bir zamanlar orada kimse bir lanetler olsun yüzleri, kafanı, sen yataktan olsun hayatta kalmak istiyorsanız Füzeler, başınızın üzerinde uçan üzerinde uçan El bombası, Shots, gecenin baba dışarı halka çavuş (ayağa kalk ve mücadele) aramaları, sizin emir daha iyi görür görmez ateş var, Parmağınız tetikte's, Ama doğru, Gece düşüyor görünmüyor ve sadece göremiyorum, ya da bu yanılsama mı Gerçekte, Artık ordu içindeyiz, Oh, oh, artık ordu içindeyiz, artık ordu konum ..
Sam Amca Şimdi teknik ressam : Uncle Sam does the best he can.
Ne alaka yahu
Sam Amca yapabileceğinin en iyisini yapar yazıyor
Dur ben şu parça için konu açayım, hazırda varsa çevirisi koyarız, yoksa çeviririz![]()
Linkde Alabilirmiyim 
Bu arada dün rüyamda Bitlis'e düştüğümü gördüm. Güya KTM'si de Malatya imiş...
Bakalım bu gece nereye düşeceğim...

Sağol Ali...DiaBLoS™;2998729' Alıntı:İnşallah güzel bir yere düşersin dostum .. Hakkında hayırlısı olsun ..
Necmati™;2998928' Alıntı:zaman bu iişte su gibi akıp gidiyor..
biz sensiz ne yaparız
kim batuhan'ın imzasını silcek
kim bana Necmati diyecek
açaydim gollaerimi dur deyeydim getme deyeydim
Ataaaaa
Ataaaa
İşin şakası Güle güle Git
Güle güle Gel Ata abi![]()

Yere düştümBu gece nereye düştün...![]()

Yere düştüm
Bu gece de abuk subuk rüyalar gördüm de askerlik yoktu temada...
Ooof of, gel tezkere gel![]()