Praetor
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Sağolasın, aynen öyle yapmayı planlıyorumvay be bi adminimiz vardı oda askere gidecek napacaz bizşaka yaptım çabuk git gel
Olmaz.O gitsin planlarımı yürürlüğe sokacam
Bak yedek subaylar var burada
Sensiz de olmaz dedik ama gitmiştinvay ben basımı nerelere vuram... preatorsuz maxicep nasıl olacak... ceptelefonsuz hayat gibi ... sanki hep vardı...
Sağolasın, aynen öyle yapmayı planlıyorumOlmaz.Bak yedek subaylar var burada Sensiz de olmaz dedik ama gitmiştin
Neyse ki geri geldin. Bayrağı sana devredip gidelim bari Titanik
Yok yok, Novelics
researher
Hoşgeldin tekrar, güzel yorumlarını özlemiştik.
yasmin sen... buralar...
saolsun arkadaşlar bırakmıyo uğruyoruz sık sık...sen nerelerdesin...batmış gemin...yok artık...
Gül bakalım gül...
Olacakbır yolunu bulurum
sen nerelerdesin...batmış gemin...yok artık...
Ben uzun tercih ettim amahayırlı teskereler usta kısa donem yaparsın merak etme
Tercih meselesi Enes
Hayatım boyunca "1 kere" yaşayabileceğim bir deneyim bu
erken gelir ya inşallah hadi enes sende bukadar üzülme kardeş sağ salim döner inşallah. ordu da bu aralar ne olacağı belli olmuyor düşer kısalır falan filan
Pişman olma ihtimali her zaman varPişman olmada
Sağolasın güzel düşcelerin için.evet doya doya yaşamak lazım katılıyorum hakkını verince gözün arkada kalmıyor hiç olmazsa zor da olsa rütbeler bazen can sıkıcı da olsa yanında senle beraber ter döken arkadaşlar koğuş muhabbetleri paylaşımlar hüzünlü anlar hepsi başka güzel oluyor arkadaşlarını iyi seçersin umarım zeki birisin sen ata kendi ortamını kurarsın zaten..
Dediğin gibi "bir yer"e gitseydim haklıydın ama gittiğim yer Türk OrdusuCep telefonsuz, internetsiz, sevdiğinin uzak olduğu bir yer bence deneyim değil ama gene de sen bilirsinTercihlere saygılıyımdır bilirsin
Hurafe hocamAralık ta kısa dönem alıyolarmış diye duydum...
erken gelir ya inşallah hadi enes sende bukadar üzülme kardeş sağ salim döner inşallah. ordu da bu aralar ne olacağı belli olmuyor düşer kısalır falan filanNe üzülmesi yahu sevinçten zıplıyorum olduğum yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?