Praetor
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
TeşekkürlerGüle Güle Git, Güle Güle Gel. Yorumları Okumadım Ama İlk Mesajdaki Bilgi Dışında Gelişme Varsa Yazarsanız Sevinirim.
askerlikte "bir yere düşmek " terimi bana hep garip gelmiştir. Sen de öyle deyince gözümde canlandı birden;
sanki uçaktan dağıtım yapılıyor ve hangi şehrin üzerindeyse o an uçak paraşütsüz atıyorlar gibi
-Ata sen Manisa ya , David sen Konyaya ... paldır küldür düşüyormuş uçaktan Manisanın göbeğine sırt çantasıyla birlikte inzibatların yanına
-Gel, gel diyorlarmış hoşgeldin biz de seni bekliyorduk
evet bnm de gözümde canlanıyo bazen o şekilde...
ama türk dil kurumuna göre gayet geçerli bi kelime...
--------------- Ekleme ---------------
Ben hiç tutturamam Ata..Bu arada David de sanki İzmir yolcusu...
yapı meselesi ne yapayım
David in İzmir biraz or çıkar onun kütük buraya bağlı diye biliyorum. Benim de buraya bağlı ama doğum yerim İzmir bana da çıkmaz hatta Ege den bir yer beklemiyorum
Verme çocuğun kütük bilgilerini hayranları rahat bırakmaz sonra mazallah...
arayan da bulamaz ki Tayfun Talipoğlu gibi adam her an her yerde olabilir
o buralardan gidince oraları mesken tuttu, gördü güzelleri hepimizi unuttu diyerek sitem edeyim kendisine
Praetor, senin düşüncen nedir içinden nereleri geçiyor en çok ?
Kesinlikle haklısın. Sadece doğuda postu deldirme şansı var o kadar
Yoksa düştüğün il değil düştüğün birlikte senden sorumlu olan kişiler belirliyor o 5 ayın nasıl geçeceğini. İlaveten tabii ki sana verilen görev de belirleyici bu süreçte.
O yüzden gitmeden göremeyeceğiz. Kısacası beklemekten başka çare yok
Bu arada senin David o göbekle bence gazinoya düşer
kilosu ii ya fazla deil..
Allah korusun bu arada...post deldirmek vs...mevlam ikinizin de yanında olsun her daim...
çok alkol alan yakın bir arkadaşıma askere gidince adam olursun dedik, adam şansına Kıbrıs'ta Paşa Konağı gibi bir yerde yetmezmiş gibi mutfağa düştü ve sadece haftasonları gelen komutanlara servis yapılan bir yer düşünün. Kaldı ki arkadaş mutfakta ve hiç çıkmıyor da aklınıza gelebilecek ve gelemeyecek tüm çeşit içkilerin mevcut olduğu, sayımların bile yapılamadığı bir yer ayrıca. Adam olursun dedik adamla ne zaman görüşsem ya demleniyordu ya da yatıyordu
David'e ne gider askerlikteTopçu olsun o tank üzerine yakıştırdım kardeşimi tanklı pozlarını istiyorum David
Bence yazıcı olsun...en sevdiği şey uzun uzun yazmak...
Konya demekne olursan ol gel diyor
kilom iyi kurbanda 6 kişi girebilir
doğru dedin bak yasmi gencer aman gözünü seveyim kardeşim gerçi saçlar sakallar gidecek tanınmam artık şapkada olacak
ayy evet parlak surat olcaksın...yani çirkin...
göbek möbek kalmayacak hacı bu arada sende bizi fil hafızası var diye fil yaptın askerde tığ gibi olacam kafaya koydum
Çok zayıflama sakın...
bu cümleyi başkası kurmuş olsa senin yorumun ne olurdu çok merak ettim şu an...
yazıcı olabilir msn yazıcısı olacam aslında o askerlik bitmez işte ozaman
olabilir...
Ben de yazıcı olacağım, komutanın kızına yazacağım
doğru dedin bak yasmi gencer aman gözünü seveyim kardeşim gerçi saçlar sakallar gidecek tanınmam artık şapkada olacak
ayy evet parlak surat olcaksın...yani çirkin...
göbek möbek kalmayacak hacı bu arada sende bizi fil hafızası var diye fil yaptın askerde tığ gibi olacam kafaya koydum
Çok zayıflama sakın...
bu cümleyi başkası kurmuş olsa senin yorumun ne olurdu çok merak ettim şu an...
yazıcı olabilir msn yazıcısı olacam aslında o askerlik bitmez işte ozaman
olabilir...
Ben de yazıcı olacağım, komutanın kızına yazacağım
aslında Hanya'yı Konya'yı göreceksin manasındaydı okurban esprini de çok beğendim (ifadeye bak hazırda 5 kişi var )ben gidiyorum arkadaşlar malum geceler beni bekler siz askerdeyken gece hayatımdan size bahseder mesaj atar arada moral veririm bakın dışarıda hayat böyle böyle diyerek neyse valizlerinizi hazırlayın sizi lafa tutmayayım
Yok vallahi ben uslu duracağımztn bence dikkat et...biraz boylu poslu olanları komutan eşine görevli yapabiliyolar..mazallah kim vurduya gidersin...
Ben gelmem o partiye...
4 yıl sonra bu yazının hesabını sorarlar adama he...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?