Yaya Toure: "Benim için en önemli takım Barça"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yaya Toure: "Benim için en önemli takım Barça"
Manchester City'nin orta saha oyuncusu Yaya Toure, uzun vadede takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.

29 yaşındaki oyuncu 2009 yılında Barcelona'dan 27 milyon avro karşılığında transfer edilmiş ve Manchester City ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Ancak Fildişi Sahilli oyuncu eski kulübünü unutmadığını açıkladı.

Ona FM radyosuna açıklamalarda bulunan Toure, "Barcelona benim için çok önemli bir takım. Manchester City'de olmaktan mutluyum ama herşey birkaç yıl veya birkaç gün içersinde değişebilir." dedi.

İngiltere'deyken de Barcelona'nın maçlarını izlemeye devam ettiğini açıklayan Yaya Toure, "Ben her zaman Barcelona taraftarıyım." şeklinde konuştu.

Real Madrid ile isminin anılıyor olmasına da değinen Yaya Toure, "Barcelona taraftarları beni Madrid'de görürlerse kızarlar. Bunu anlıyorum. Ama şu an sadece dinlenmeyi düşünüyorum. Geleceğin neler göstereceğini bekleyip göreceğiz. İnsanlar ben ve Madrid ile ilgili olarak çok fazla şey söylüyorlar ama benim için en önemli olay kazanmak." ifadelerini kullandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...