yavşak bir asker (yavşak bit yavrusu demektir, minik ve şirindir, yanlış anlamayınız)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
yavşak bir asker (yavşak bit yavrusu demektir, minik ve şirindir, yanlış anlamayınız)
kışlasında sünepe sünepe gezen bir asker sırf kaytarmak için komutandan izin ister...

bahanesi de hazırdır...
-komutanım... babam öldü... izin verin cenazesini kaldırayım.
-tamam evladım;izin kağıdını yapsınlar, git. der. bu adam izne gider. gezer tozar gelir.
kışlada devam ederken bir kaç ay sonra gene canı sıkılır... "ben bir daha izne gideyim" diye düşünür komutana gider.
- komutanım... anam babamın acısına dayanamadı... vefat etti ...izin verin cenazesini kaldırayım.
- tamam evladım; izin kağıdını yapsınlar, git. der. bu adam izne gider. gezer tozar gelir.
gene kışlada bahanelerle iş kaytarması yapar... öyle arada gezmeye devam eder. gene canı sıkılır..
bir işin ucundan tutsa zaman daha kolay geçecek de işte başlıktaki minik şirin hayvan var ya o. neyse
"izne gideyim de komutana bu sefer ne uydurayım..." diye düşünürken aklına şeytanca bir fikir gelir.
"bu adam benim babamın öldüğünü unutmuştur. babayı gene öldüreyim. eğer yerse anayı bir daha öldürür gelecek iznin bahanesi hazır. yemezse zaten böyle gidiyoz." komutana gider

-komutanım... benim baba öldü... izin verin cenazesini kaldırayım. komutan şöyle bir düşünür... eleman da şüphelenir "yutmadı mı yoksa?" komutan da şöyle der.
- olabilir evladım... izin kağıdını hazırlasınlar git.
eleman üzüntülü görüntüsünü bozmadan gözleri parlar. içinden "Aha! adam yuttu... gelecek iznin bahanesi de hazır."
bu adam izne gider. gezer - tozar gelir.
gene canı sıkılır.. zaten komutanın unutkan olduğunu da kendince tescil etmiştir. izne gitmek için komutana gider.
- komutanım... anam babamın acısına dayanamadı... vefat etti ...izin verin cenazesini kaldırayım.
komutanın bir anda gözlerini ateş bürür. oturduğu yerde şöyle bir doğrulur.
- ulan . bir adamın iki babası olabilir ama iki anası olur mu? ulan diye azarlar... iyi bir de ceza verir.

babayı ikinci defa öldürdüğünde komutan "olabilir" dediydi ya demek istediği "iki baban olabilir"miş
ikinci izne göndermesi de adama zaten hakaret etmek içinmiş... bizim küçük minik şirin asker onu anlamamış.

hayırlı maxicepler

• Beğen
Tepkiler: Revengeful, Reşwan, Burak ve 1 kişi daha

Burak

Üye
ikinci izne göndermesi de adama zaten hakaret etmek içinmiş...

annesine iyi laf söylemiş :kop:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:d:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
:kop::kop: güzelmiş teşekkürler

Revengeful

Emekli Yönetici
Sagol abi :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:ehe
Yaşanmış bir olay mı :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
:ehe
Yaşanmış bir olay mı :D

çok oluyor böyle şeyler aklına gelmeyecek kadar çok şey var bu askerlik te anlatmak la bitmez belki
bi baş çavuşumuz vardı birgün bi olay olmuştu topladı herkezi son dediği şey hayatta tek istediğim şey nedir biliyormusunuz askerlik yapmak tı çünkü askerleri anlayamıyorum bir türlü çözmek isterdim. demişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt