yavizin günlüğü

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi

o smiley de dandik başka bi forumda onu kullanıyorduk yokluktan dotayı arkadaşlar oynuyordu bi baktım sonra anladım lol daha eyi ama veled ve troll olayı nasıl bilmiyorum

nereye gittin lan

Minnoş günlük bugün gün iyiydi.

En iyisi sıcakta çıkılmıyor ki.

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
ev de çok sıcak

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
n̶̡̢̢̡̡̨̡̨̢̡̢̡̛̻͈̙͉̻̱̻̜̮͇̫͕̠̜̮̝̟̝͍͚̟͍͙͈͍̻̼̮͓̻̜̬͉̗͖͓̯͖͖̤͔̬̰͇̠̲̪͕̠͖̖̳̝͇͖͕̗̪̼̦͙̯̜̩͍̫͖̮͓̯̞͈̫̥̘̫̺̘̻͙̱͖̞̥̝̍̋̋̎̈́̔̐͌̒̑̆͗̑̌͐̈́̿͐͑̐͗̋͋͑̏n̶̡̢̢̡̡̨̡̨̢̡̢̡̛̻͈̙͉̻̱̻̜̮͇̫͕̠̜̮̝̟̝͍͚̟͍͙͈͍̻̼̮͓̻̜̬͉̗͖͓̯͖͖̤͔̬̰͇̠̲̪͕̠͖̖̳̝͇͖͕̗̪̼̦͙̯̜̩͍̫͖̮͓̯̞͈̫̥̘̫̺̘̻͙̱͖̞̥̝̍̋̋̎̈́̔̐͌̒̑̆͗̑̌͐̈́̿͐͑̐͗̋͋͑̏n̶̡̢̢̡̡̨̡̨̢̡̢̡̛̻͈̙͉̻̱̻̜̮͇̫͕̠̜̮̝̟̝͍͚̟͍͙͈͍̻̼̮͓̻̜̬͉̗͖͓̯͖͖̤͔̬̰͇̠̲̪͕̠͖̖̳̝͇͖͕̗̪̼̦͙̯̜̩͍̫͖̮͓̯̞͈̫̥̘̫̺̘̻͙̱͖̞̥̝̍̋̋̎̈́̔̐͌̒̑̆͗̑̌͐̈́̿͐͑̐͗̋͋͑̏n̶̡̢̢̡̡̨̡̨̢̡̢̡̛̻͈̙͉̻̱̻̜̮͇̫͕̠̜̮̝̟̝͍͚̟͍͙͈͍̻̼̮͓̻̜̬͉̗͖͓̯͖͖̤͔̬̰͇̠̲̪͕̠͖̖̳̝͇͖͕̗̪̼̦͙̯̜̩͍̫͖̮͓̯̞͈̫̥̘̫̺̘̻͙̱͖̞̥̝̍̋̋̎̈́̔̐͌̒̑̆͗̑̌͐̈́̿͐͑̐͗̋͋͑̏n̶̡̢̢̡̡̨̡̨̢̡̢̡̛̻͈̙͉̻̱̻̜̮͇̫͕̠̜̮̝̟̝͍͚̟͍͙͈͍̻̼̮͓̻̜̬͉̗͖͓̯͖͖̤͔̬̰͇̠̲̪͕̠͖̖̳̝͇͖͕̗̪̼̦͙̯̜̩͍̫͖̮͓̯̞͈̫̥̘̫̺̘̻͙̱͖̞̥̝̍̋̋̎̈́̔̐͌̒̑̆͗̑̌͐̈́̿͐͑̐͗̋͋͑̏n̶̡̢̢̡̡̨̡̨̢̡̢̡̛̻͈̙͉̻̱̻̜̮͇̫͕̠̜̮̝̟̝͍͚̟͍͙͈͍̻̼̮͓̻̜̬͉̗͖͓̯͖͖̤͔̬̰͇̠̲̪͕̠͖̖̳̝͇͖͕̗̪̼̦͙̯̜̩͍̫͖̮͓̯̞͈̫̥̘̫̺̘̻͙̱͖̞̥̝̍̋̋̎̈́̔̐͌̒̑̆͗̑̌͐̈́̿͐͑̐͗̋͋͑̏n̶̡̢̢̡̡̨̡̨̢̡̢̡̛̻͈̙͉̻̱̻̜̮͇̫͕̠̜̮̝̟̝͍͚̟͍͙͈͍̻̼̮͓̻̜̬͉̗͖͓̯͖͖̤͔̬̰͇̠̲̪͕̠͖̖̳̝͇͖͕̗̪̼̦͙̯̜̩͍̫͖̮͓̯̞͈̫̥̘̫̺̘̻͙̱͖̞̥̝̍̋̋̎̈́̔̐͌̒̑̆͗̑̌͐̈́̿͐͑̐͗̋͋͑̏n̶̡̢̢̡̡̨̡̨̢̡̢̡̛̻͈̙͉̻̱̻̜̮͇̫͕̠̜̮̝̟̝͍͚̟͍͙͈͍̻̼̮͓̻̜̬͉̗͖͓̯͖͖̤͔̬̰͇̠̲̪͕̠͖̖̳̝͇͖͕̗̪̼̦͙̯̜̩͍̫͖̮͓̯̞͈̫̥̘̫̺̘̻͙̱͖̞̥̝̍̋̋̎̈́̔̐͌̒̑̆͗̑̌͐̈́̿͐͑̐͗̋͋͑̏n̶̡̢̢̡̡̨̡̨̢̡̢̡̛̻͈̙͉̻̱̻̜̮͇̫͕̠̜̮̝̟̝͍͚̟͍͙͈͍̻̼̮͓̻̜̬͉̗͖͓̯͖͖̤͔̬̰͇̠̲̪͕̠͖̖̳̝͇͖͕̗̪̼̦͙̯̜̩͍̫͖̮͓̯̞͈̫̥̘̫̺̘̻͙̱͖̞̥̝̍̋̋̎̈́̔̐͌̒̑̆͗̑̌͐̈́̿͐͑̐͗̋͋͑̏n̶̡̢̢̡̡̨̡̨̢̡̢̡̛̻͈̙͉̻̱̻̜̮͇̫͕̠̜̮̝̟̝͍͚̟͍͙͈͍̻̼̮͓̻̜̬͉̗͖͓̯͖͖̤͔̬̰͇̠̲̪͕̠͖̖̳̝͇͖͕̗̪̼̦͙̯̜̩͍̫͖̮͓̯̞͈̫̥̘̫̺̘̻͙̱͖̞̥̝̍̋̋̎̈́̔̐͌̒̑̆͗̑̌͐̈́̿͐͑̐͗̋͋͑̏n̶̡̢̢̡̡̨̡̨̢̡̢̡̛̻͈̙͉̻̱̻̜̮͇̫͕̠̜̮̝̟̝͍͚̟͍͙͈͍̻̼̮͓̻̜̬͉̗͖͓̯͖͖̤͔̬̰͇̠̲̪͕̠͖̖̳̝͇͖͕̗̪̼̦͙̯̜̩͍̫͖̮͓̯̞͈̫̥̘̫̺̘̻͙̱͖̞̥̝̍̋̋̎̈́̔̐͌̒̑̆͗̑̌͐̈́̿͐͑̐͗̋͋͑̏n̶̡̢̢̡̡̨̡̨̢̡̢̡̛̻͈̙͉̻̱̻̜̮͇̫͕̠̜̮̝̟̝͍͚̟͍͙͈͍̻̼̮͓̻̜̬͉̗͖͓̯͖͖̤͔̬̰͇̠̲̪͕̠͖̖̳̝͇͖͕̗̪̼̦͙̯̜̩͍̫͖̮͓̯̞͈̫̥̘̫̺̘̻͙̱͖̞̥̝̍̋̋̎̈́̔̐͌̒̑̆͗̑̌͐̈́̿͐͑̐͗̋͋͑̏n̶̡̢̢̡̡̨̡̨̢̡̢̡̛̻͈̙͉̻̱̻̜̮͇̫͕̠̜̮̝̟̝͍͚̟͍͙͈͍̻̼̮͓̻̜̬͉̗͖͓̯͖͖̤͔̬̰͇̠̲̪͕̠͖̖̳̝͇͖͕̗̪̼̦͙̯̜̩͍̫͖̮͓̯̞͈̫̥̘̫̺̘̻͙̱͖̞̥̝̍̋̋̎̈́̔̐͌̒̑̆͗̑̌͐̈́̿͐͑̐͗̋͋͑̏n̶̡̢̢̡̡̨̡̨̢̡̢̡̛̻͈̙͉̻̱̻̜̮͇̫͕̠̜̮̝̟̝͍͚̟͍͙͈͍̻̼̮͓̻̜̬͉̗͖͓̯͖͖̤͔̬̰͇̠̲̪͕̠͖̖̳̝͇͖͕̗̪̼̦͙̯̜̩͍̫͖̮͓̯̞͈̫̥̘̫̺̘̻͙̱͖̞̥̝̍̋̋̎̈́̔̐͌̒̑̆͗̑̌͐̈́̿͐͑̐͗̋͋͑̏n̶̡̢̢̡̡̨̡̨̢̡̢̡̛̻͈̙͉̻̱̻̜̮͇̫͕̠̜̮̝̟̝͍͚̟͍͙͈͍̻̼̮͓̻̜̬͉̗͖͓̯͖͖̤͔̬̰͇̠̲̪͕̠͖̖̳̝͇͖͕̗̪̼̦͙̯̜̩͍̫͖̮͓̯̞͈̫̥̘̫̺̘̻͙̱͖̞̥̝̍̋̋̎̈́̔̐͌̒̑̆͗̑̌͐̈́̿͐͑̐͗̋͋͑̏

- - - Eklendi - - -

500 wine bir maç kaldı

- - - Eklendi - - -

yav buga girdim

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
bugün freerun gibi bişey denicez galiba

- - - Eklendi - - -

akşam bişiler varmış

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
bostanlı sahilde çok güsel biyer buldum park gibi süperimsi biyer

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
karşıyaka iskeleden mavişehirde yapılmakta olan yeni meydana kadar yürüdüm

yolda 1 kedicikle karşılaştım kulaklığımı çok sevdi sonra bankta oynatırken kardeşi geldi o da kulaklığın diğer tekiyle oynarken teyzeler ve amcalar onlara yemek verdi falan bu gün 3 kişiden iyi günler dileği aldım bayağı güzeldi ve dün saat 14:41'den beri uyanığım

belki akşam fotoğraf atabilirim en yakın zamanda atmaya çalışacağım

- - - Eklendi - - -

Hiç bilmiyorum la Karşıyaka'yı. Nasıl güzel mi oralar?

mis mis

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
bi gün dolaştırıyım

- - - Eklendi - - -

telefona format atsam mı diye düşünüyorum saçma sapan işler yapmaya başladı

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
ahhha fotoğraf atçaktım ben

- - - Eklendi - - -

neyse boşver

kaç gündür uyuyamıyorum doğru düzgün uykum yoeak

RowneSM

Üye
Merhaba günlük günaydın. Bugun yavizin unuttuğu günlüğü okuduk uykusu yokmuş eşlik edelim dedik. Bir daha unutana dek görüşmek üzere.

OPC

Üye
Fotoğraf at yaviz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğraf at yaviz

uğraşamıcaaum

ama dur uğraşıcam

- - - Eklendi - - -

önce karşıyaka iskeleden yola çıkmıştım yürüdüm biraz

ondan sonra burda 1 saat kadar oturdum martılar ve kargalar eppek yiyodu

bu da benim bacağım (adidas xd )

acaba doğru sıralamayla mı yazdım

,

sonra yolda kedi gördüm deniz kenarında yatıyodu sevdim falan kulaklığımla oynadı ardından banka oturdum oynatmak için arkadan kardeşi falan geldi burada da 1 saat kadar zaman geçirdim

gardaşıyla kedi

ordan sonra mavişehire doğru yürüdüm balıkçı mekanı yapmışlar oraya

aha burası

mavişehir meydanı yapılıyomuş oraya gidiyim dedim iş arabaları vardı baktım çalışıyolar geri döndüm

bu kayık

bu da geldiğim yer

OPC

Üye
Ayak güzeli yaviz olum izmir güzel mi ya bodruma geldiydim de bak şu fotoğraflardaki kalabalıksızlığı istanbulda bulman imkansız

- - - Eklendi - - -

ya yaviz niye çıktın ki ben resimleri yeni gördüm qnq

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
Ayak güzeli yaviz olum izmir güzel mi ya bodruma geldiydim de bak şu fotoğraflardaki kalabalıksızlığı istanbulda bulman imkansız

- - - Eklendi - - -

ya yaviz niye çıktın ki ben resimleri yeni gördüm qnq

saat 10-11di güneşin şeysinde kim şeyapıpta çıkacak dışarı