yav letitbit

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
yav letitbit
ne kadar uyuz bir upload sitesi yav. 50 kb/s hızla dosya indiriyorum

Mert

Mert

Üye
Maksimum hızın 60 kb/s olduğunda kesinlikle farketmiyorsun :D

doctorrr

doctorrr

Üye
rapidshare ve turbobit :off:

TheMadness

TheMadness

Üye
Turbobit daha kötü. İndirme yapamıyorum zaten indirme yapıyorsunuz diyor :off:

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
internette premium hesap bulunurdu önceden artık onu da bulamıyorum. leech siteleri de kapandı :ah

- - - Eklendi - - -

internette premium hesap bulunurdu önceden artık onu da bulamıyorum. leech siteleri de kapandı :ah

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Letitbit ve turbobit e bende gıcıq kapıyorum. Hem yawaş hemde yarım saat bekletiyo linki vermiyor...:angry:

Dikkat ettiyseniz... Letit[bit] - Turbo[bit] ikisininde kıl olması burdan belli...

- - - Eklendi - - -

rapid kral laf yok ona :D

evet:D bekleme yok hızda fena değil...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Turbobit'i gör, 10 dk sonra indirmene izin veriyor ve hızı çook düşük. Bu kadar yeterli mi? Değil tabi IDM ile indiriyorsan %50'de download kesiliyor, 1 saat beklemen gerekiyor tekrar indirmek için. Sırf bu yüzden Android oyunlarını kendim buldum ve herkesin benim gibi mağdur olduğunu düşünerekten MediaFire'a ve MaxiCep'e uploadladım :oke:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Turbobit'i gör, 10 dk sonra indirmene izin veriyor ve hızı çook düşük. Bu kadar yeterli mi? Değil tabi IDM ile indiriyorsan %50'de download kesiliyor, 1 saat beklemen gerekiyor tekrar indirmek için. Sırf bu yüzden Android oyunlarını kendim buldum ve herkesin benim gibi mağdur olduğunu düşünerekten MediaFire'a ve MaxiCep'e uploadladım :oke:

MediaFire da beğendiğim download sitelerinden biri... Bekle yok... Hızı fazla kesmiyor. 400-700 arası :D

ismail

ismail

Üye
hotfile bomba idmanla 300 lle indiriyo :D

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
hotfile bomba idmanla 300 lle indiriyo :D

o da bişeymi idm duckload dan 1000/1300 ile indiriyordu.

- - - Eklendi - - -

win7 yi duckload ile yarım saatde indirmiştim.
ENAYİLER SAOLSUN...:ehe

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
tusfiles.net buraya upload edin 50 gb alan veriyor 2 ay dosyalarınızı saklı tutuyor ve hotlink desteği var.

ecel54

ecel54

Üye
en iyi rapid bekleme yok hız fena değil mobil sürümüde var ve dosyalarınızı 30 gün kullanılmazsa siliyor, silmeden öncede 10 kere e-posta ya silme uyarısı yolluyor :ehe

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
en iyi rapid bekleme yok hız fena değil mobil sürümüde var ve dosyalarınızı 30 gün kullanılmazsa siliyor, silmeden öncede 10 kere e-posta ya silme uyarısı yolluyor :ehe

Ben en çok mediafire'ı seviyorum

- - - Eklendi - - -

dosya.tc scriptini buldum, yakında kendi upload sitemi açıcam

Mert045

Mert045

Üye
Ben bi upload sitesi kurmustum script bozukmuş upload yapıyordu ama adama linki vermiyordu.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

- - - Eklendi - - -

gelir sağlamak için kısıtlama vs.. Koymayacaksan süper olur... Maxicepde sponsor olur... :D
:eller:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
tusfiles.net buraya upload edin 50 gb alan veriyor 2 ay dosyalarınızı saklı tutuyor ve hotlink desteği var.

Ben yinede MediaFire yanlısıyım :) Sınırsız tepolama, silinme yok (hesabın silinmedikçe). Hotlink desteği yok bunu da fazla kullanmıyorum :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Siten meşhur olursa para yetiştiremezsin :ehe Aşırı trafik yiyor çünkü.

KayraBey

KayraBey

Üye
Mediafire da dosya siliyorum telif hakkı yuzunden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt